Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Cazuri de COVID - 19 la UTA Arad!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dinamouta2020sept1Dambovitapenet, Liga 1 / „Am preferat să evităm orice fel de problemă. Noi am făcut testările COVID joi (n.r. - înintea meciului de la Mediaș), am primit rezultatele vineri, am avut niște probleme cu infectări în rândul jucătorilor… Melinte nu s-a simțit foarte bine, a fost în cameră cu Ursu, care nu a avut nicio problemă, dar am preferat să-i izolăm pe amândoi până când avem siguranța că sunt bine.”

Daniel Neguț, în echipa etapei!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

danielnegut21Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia are din nou un jucător în echipa etapei, comunicată la finalul fiecărei runde de oficialii Ligii Profesioniste. De data aceasta este vorba despre Daniel Neguț, om de bază al Chindiei în victoria de sâmbătă, de la Ploiești. "A alergat mult pe toată durata meciului, dominând flancul drept, de unde a şi pasat decisiv pentru reuşita de trei puncte izbutită de Daniel Florea", e descrierea celor de la Ligă.

Săndoi / ”Trebuie să fim realiști!”

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a reușit o nouă victorie în Liga I, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș, și a urcat pe loc de play-off după șapte etape ale Ligii I. Complet schimbată față de play-out-ul ediției trecute la capitolul atitudine, dar și întărită cu o serie de jucători, Târgoviștea e surpriza plăcută a începutului de campionat.

Liga 1 - Rezultate, clasament, informații

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntarisepsi2019Dambovitapenet, Liga 1 / Ieri, Clinceni și Voluntari s-au jucat ultimele două meciuri, din etapa a 7-a. Vă prezentăm rezultatele complete ale etapei, clasamentul la zi, topul marcatorilor și programul rundei viitoare! Chindia rămâne pe un onorant loc 5! Succes, pe mai departe!

Chindia, pe locul 5, în Liga 1!

3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiagazmetan2020oct17Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște reușește să ajungă în partea superioară a clasamentului! Locul 5 este unul onorant, spunem noi! Echipa pregătită de Emil Săndoi arată din ce în ce mai bine! Nu putem decât să ne bucurăm și să îl felicităm pe antrenorul nostru! Altfel, ieri, Sepsi a făcut instrucție cu Iași, iar Clujul s-a chinut cu Botoșani! 

Chindia, victorie și e din ce în ce mai bine!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiamedias2020oct17Dambovitapenet, Liga 1 / Bravo, Chindia! Încă trei puncte uriașe, pentru fotbaliștii pregătiți de Emil Săndoi! După o primă repriză  de tatonare, târgoviștenii ies mai hotărâți de la vestiare și în debutul reprizei secunde deschid scorul, prin Florea (min.47)! Chindia a învățat bine lecția apărării și a reușit să țină adversarul cât mai departe de poarta lui Aioani, acesta fiind ”îngerul păzitor”!

”Lanterna roșie” decisă după un penalti ”semnat” de... centralul Marius Avram!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcargesfcsb2020octDambovitapenet, Liga 1 / În Trivale s-au întâlnit două echipe care luptau pentru evitarea ultimului loc în clasament, ambele cu doar câte un punct la activ, înaintea meciului. Au câștigat argeșenii, grație unei lovituri de la 11 metri, ”inventate” de centralul Marius Avram - slab și confuz în mai toate deciziile decisive ale meciului,  în care au primat prea multe faulturi în atac, faulturi văzute doar de el!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii