Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Pentru amatorii de cifre și... coincidențe! O situație de-a dreptul interesantă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiautafeb2Dambovitapenet, Superliga / Că s-a terminat 2-1 jocul dintre Chindia Târgoviște și UTA o știu mai toți dâmbovițenii! Ei bine, victoria Chindiei, pentru amatorii de cifre și lucruri inedite, are o semnificație aparte! Chindia Târgoviște a dechis scorul în minutul 9, prin numărul 9, Cooper. Și asta nu este tot, cu 9 minute înainte de minutul 9(0), Neguț aduce golul victoriei! Și ca seria de coincidențe să continue, Neguț a fost cel care a și pasat decisiv pentru primul gol! 

Toni Petrea, după victoria cu UTA: ”Nu am scăpat de retrogradare”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetreachindiauta2023Dambovitapenet, Superliga / Tehnicianul care a revigorat-o pe Chindia din temelii a avut un discurs realist la finalul victoriei cu UTA, a șaptea a sa pe banca târgoviștenilor. "Eu vreau să fim realiști pentru că o victorie sau o înfrângere te poate urca sau coborî. Nu suntem 100% convinși că am scăpat de retrogradare, pentru că mai sunt multe meciuri de disputat.”

Senzațional! Chindia a urcat pe locul 8, după 2-1, cu UTA!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiauta2023feb1Dambovitapenet, Superliga / Chindia continuă să scrie istorie cu Toni Petrea pe banca tehnică. Preluată de fostul antrenor al FCSB-ului într-un moment cumplit, 3 puncte după 10 etape cu Mihalcea "principal", echipa din Târgoviște a ajuns, în cinci luni, aproape de play-off-ul Ligii I, unde nu s-ar fi gândit nici cel mai optimist suporter al său în septembrie. Ultima victimă a Chindiei este UTA Arad, învinsă de dâmbovițeni cu 2-1, aseară, pe ”Ilie Oană”.

Gazon bun, la Chindia - UTA!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

terenploiestifebDambovitapenet, Superliga / Cu o ora și jumătate înainte de startul meciului dintre Chindia și UTA, gazonul stadionului Ilie Oană se prezintă în condiții bune, cu mult peste ceea ce am văzut în urma cu o săptămână, la meciul cu FC Petrolul. Administratorii arenei au făcut toate eforturile ca starea terenului să se îmbunătățească, dar au primit ajutor și "de sus", în sensul că în ultimele zile la Ploiești nu au mai căzut precipitații.

Chindia țintește o nouă victorie! Vezi clasamentul, programul etapei și alte informații!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popadiucchindiavoluntariDambovitapenet, Superliga / Chindia va susține, astăzi, un meci extrem de important în erconomia clasamentului, date fiind pozițiile celor două combatante! Cu încă o victorie, târgoviștenii pot ”respira aerul primăverii” ceva mai liniștiți! Ba mai mult, profitând și de jocurile indirecte ale rundei, Chindia și-ar putea păstra poziția din clasament. Este o rundă care programează și un meci extrem de important pentru partea superioară a clasamentului - CFR vs FCSB.

Chindia trebuie să câștige cu UTA!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popa2022noieDambovitapenet, Superliga  /  Chindia întâlnește vineri seară UTA Arad, la Ploiești (ora 17.00), într-un meci care deschide etapa a 24-a a Superligii. Echipa din Târgoviște, victorioasă cu Petrolul, 2-1, are moralul excelent după primul succes din acest an. O nouă victorie, cu UTA, ar urca-o pe Chindia spre zonele și mai liniștite ale clasamentului. Matematic, echipa antrenată de Toni Petrea ar cumula 28 de puncte, cu 8 mai multe decât adversarul de vineri (20 în prezent).

5 motive pentru care sperăm la victorie, în meciul cu UTA!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutchindiafarulDambovitapenet, Superliga / Mâine, de la ora 17:00, Chindia Târgoviște susține un nou meci în Superliga, în cadrul etapei a 24-a, pe ”Ilie Oană”, contra celor de la UTA! Meciul se anunță unul de mare luptă, mai ales că și oaspeții au nevoie de puncte! Și totuși, credem că echipa noastră se va impune în acest duel și vă oferim și cinci motive pentru care credem într-un nou succes! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii