Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Viorel Moldovan vrea 18 echipe în Liga I

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAntrenorul Chindiei a vorbit aproape o oră în ediția de vineri a emisiunii GSP Live, prezentată de Costin Ștucan. Moldovan a declarat că este acasă, respectă măsurile impuse de autorități, dar nu urmărește buletinele de știri, ci preferă documentarele istorice, geografice sau emisiunile culinare. Strict legat de fotbal, Comisarul e convins că actualul sezon al Ligii I nu va mai fi reluat și își dorește, pe viitor, suplimentarea numărului de echipe în campionat, cu eliminarea play-off-ului și a play-out-ului.

Campanie LPF / Stați acasă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal1Campanie / În plină pandemie de coronavirus, la inițiativa Ligii Profesioniste de Fotbal, mai mulți sportivi, artiști și persoane publice au transmis mesajul care ar trebui să fie pe buzele tuturor în România acestor zile. "Stați acasă" e laitmotivul clipului lansat de LPF, pe melodia lui Ștefan Stan.

Chindia are doar un singur antrenor!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAtâta vreme cât Viorel Moldovan are girul conducerii clubului este singurul care poate decide pe cine se bazează și pe cine nu, în campania pentru evitarea retrogradării! O luptă grea, din care mai este mult... Vom vedea însă dacă lucrurile vor reveni la normal și ne vom putea bucura, din nou, de fotbal!  

Mesajul Chindiei: ”Respectați regulile și totul va fi bine!”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiapozamedMai mulți fotbaliști ai prim-divizionarei Chindia Târgoviște s-au filmat în aceste zile transmițând mesaje mobilizatoare, în plină epidemie de coronavirus. Clipurile au fost postate pe pagina oficială de Facebook a clubului. "Haideți să stăm acasă și să respectăm regulile", au transmis Aioani, Corbu și Dangubic.

Poate retrograda Chindia, dacă nu se mai reia Liga 1?

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mediaschindia21Situație îngrijorătoare, în fotbalul românesc! Există opinii, unele venite chiar din rândul unor persoane ce conduc Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), care aduc un val de… incertitudine! Sezonul 2019-2020 al Ligii 1 ar putea fi suspendat definitiv, situație în care nimeni nu știe, exact, cine va retrograda! Asta pentru că regulamentul actual, spun surse LPF, nu prevede ce se va întâmpla dacă un sezon este înghețat! Vă invităm să vedeți care sunt toate variantele posibile și în ce condiții ar putea avea de suferit Chindia Târgoviște.

Nu se mai joacă fotbal!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal1”Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.”

Chindia - Viitorul, devansat cu o zi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovanoi2019Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat două modificări în etapa a 4-a a play - out-ului Ligii I. Astfel, FC Hermannstadt - Dinamo se va juca luni, 23 martie, ora 20.30, iar Chindia - Viitorul se va disputa duminică, 22 martie, ora 20.30. Conform programului inițial, Chindia ar fi trebuit să întâlnească echipa lui Gică Hagi luni, 23 martie, ora 20.30.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii