Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Calendarul jocurilor amicale! Program, plus rezultate!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambovitapenet, Liga 1 / Jocurile oficiale se apropie și în România! Au mai rămas puține zile până când vom avea din nou meciuri în Liga 1. Vă prezentăm programul jocurilor de pregătire, de care am aflat până la această oră. Și nu sunt deloc puține! Vom reveni cu informații de fiecare dată când va fi cazul. Succes, tuturor!

Neguț, prezentat oficial de campioana CFR Cluj

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

negutcfr20222Dambovitapenet, Liga 1 / Daniel Neguț, unul dintre cei mai buni oameni ai Chindiei în ultimele sezoane, a ales provocarea carierei, transferul la campioana României, CFR Cluj. Mijlocașul dreapta originar din Cornesti a fost prezentat oficial marți de către cei de la CFR. "Bine ai venit, Cristian Neguț! Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi Cristian Neguț, fostul jucător al Chindiei Târgoviște, este noul fotbalist al CFR-ului! Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe realizări în tricoul “alb-vișiniu”!"

Pierdere uriașă pentru Chindia! Neguț pleacă la CFR Cluj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorul20Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut astăzi cel mai bun jucător din ultimii ani. Daniel Neguț a ales CFR Cluj și a fost lăsat să plece la campioana României sub forma de împrumut până în vară. Asta în condițiile în care echipa din Târgoviște, implicată în lupta pentru menținerea în Liga I, a operat doar două mutări în iarnă, Pițian și Sila. E drept, CFR va trimite la Târgoviște doi jucători în schimbul lui  Neguț, pe Mihai Butean și Denis Rusu.

Calendarul jocurilor amicale! Program, plus rezultate!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cfrclujbotosaniDambovitapenet, Liga 1 / Jocurile oficiale se apropie și în România! Au mai rămas puține zile până când vom avea din nou meciuri în Liga 1. Vă prezentăm programul jocurilor de pregătire, de care am aflat până la această oră. Și nu sunt deloc puține! Vom reveni cu informații de fiecare dată când va fi cazul. Succes, tuturor!

Calendarul jocurilor amicale! Program, plus rezultate!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

astrafcsb21Dambovitapenet, Liga 1 / Jocurile oficiale se apropie și în România! Au mai rămas puține zile până când vom avea din nou meciuri în Liga 1. Vă prezentăm programul jocurilor de pregătire, de care am aflat până la această oră. Și nu sunt deloc puține! Vom reveni cu informații de fiecare dată când va fi cazul. Succes, tuturor!

Chindia joacă astăzi cu Slovan Liberec

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaantalya2022Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va susține astăzi ultimul joc amical din cantonamentul din Turcia, contra cehilor de la Slovan Liberec. Jocul va avea loc la Papillon Sports Center, complex situat la 30 km de Antalya. Adversarul târgoviștenilor ocupă locul 9 în prima ligă din Cehia, după 19 etape disputate în acest sezon. Primul eșalon din Cehia conține 16 echipe, asemenea Ligii I din România.

Chindia a pierdut la scor amicalul cu Paks!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

received 263792982491726Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut meciul de verificare, scor 0-3, disputat miercuri după-amiază la Belek, contra ungurilor de la Paks (locul 7 în prima ligă maghiară). Szabo (19), Adam (25) și Pesti (88) au semnat golurile meciului, disputat pe o vreme însorită, cu mai mult mai multe grade în termometre decât avem în România.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii