Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Hai, Chindia! Victorie!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcarges2019okDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va întâlni astăzi FC Argeș, la Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” (ora 17.00), într-un meci care contează pentru etapa a 10-a a campionatului Ligii I. Gazdele de azi ocupă locul 8 în clasament, cu 13 puncte, în timp ce băieții lui Emil Săndoi sunt pe 10, cu 12 puncte, după primele nouă etape din acest sezon. La mijlocul săptămânii, ambele combatante au obținut calificarea în optimile Cupei României.

Liga 1 – Rezultate, program, clasament

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcsbdinamooct2020Dambovitapenet, Liga 1 / Ieri, a fost programat primul meci al etapei a 10-a, în urma căruia Rapidul pierde locul de pe podium, ocupat acum de Voluntari! Astăzi, de la ora 17:00, Chindia susține un meci greu, dar și unul al orgoliilor, în Trivale, contra Argeșului! Vă prezentăm programul complet al etapei – cu rezultatul de ieri, clasamentul actualizat, topul marcatorilor și meciurile rundei viitoare.

Știm când se joacă Chindia – FCSB

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcsb2021pozabDambovitapenet, Liga 1 / Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a zecea a campionatului. Așadar, după meciul de Cupă, cu Csikszereda, și deplasarea de la Pitești, de sâmbătă, pentru Chindia vine meciul cu FCSB, la Ploiești, vineri, 1 octombrie, ora 21.00. Este de așteptat ca jocul să se dispute cu mulți spectatori în tribună, programarea avantajându-i pe cei care doresc să o susțină pe Chindia pe ”Ilie Oană”.

Chindia, pe 10, dar aproape de play-off!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambovitapenet, Liga 1 / Aseară, s-a disputat ultimul meci al etapei a 9-a – liga 1, până la urmă ”capul de afiș al rundei”, cel dintre CFR Cluj și CSU Craiova! Vă prezentăm rezultatele complete ale etapei, clasamentul actualizat și meciurile rundei viitoare.

”Câinii roșii” pierd teren!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dinamouta2020sept1Dambovitapenet, Liga 1 / Aseară, s-au disputat alte trei meciuri din etapa a 9-a – liga 1, rundă care se va încheia astăzi, cu jocul din Gruia, dintre CFR Cluj și CSU Craiova! Vă prezentăm programul complet al etapei – cu rezultatele la zi, clasamentul actualizat, topul marcatorilor și meciurile rundei viitoare.

Săndoi – ”Cel mai buni meci din acest sezon”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenenet, Liga 1 / Chindia a câștigat cu Farul, 2-0 la Ploiești, la capătul unei prestații foarte bune, lucru remarcat de antrenorul principal al târgoviștenilor la finalul jocului. "Vreau să îi felicit pe băieți pentru modul cum s-au implicat în joc, pentru efort și pentru dăruire, până la ultima picătură de energie. Mă bucur că am reușit să speculăm greșelile pe care adversarii le-au făcut în defensivă.”

”Echipa noastră s-a ridicat, pe parcursul celor 90 de minute, la rigurozitatea și realismul din campionatul trecut. De acest aspect sunt cel mai bucuros. Cred că a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon", a declarat tehnicianul Chindiei la Telekom Sport.

Chindia și-a asigurat toate punctele din confruntarea cu Gică Hagi după dubla de senzație a lui Daniel Popa, singurul vârf al roș-albaștrilor în partida de sâmbătă. Popa a evoluat în toate cele nouă meciuri din Liga I în acest campionat și, exceptând golurile de ieri, a mai punctat o dată, cu FC Voluntari (1-2).

Ce victorie pentru Chindia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a reușit cel mai bun meci din acest sezon al Ligii I, 2-0 cu Farul Constanța, la Ploiești, la revenirea echipei pe ”Ilie Oană”. Daniel Popa a marcat ambele goluri ale întâlnirii, după scenarii aproape identice, de fiecare dată scăpat singur cu fostul târgoviștean Marian Aioani (40, 84). Chindia a avut și alte ocazii, în afara golurilor, Cantave, Neguț (bară) sau Marian Șerban trecând pe lângă alte reușite.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii