Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Au fost stabilite datele de start ale noilor ediții pentru ligile inferioare și Cupa României

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

liga2juventusuta21Federația Română de Fotbal a stabilit în ședința din 3 august 2020 datele de start ale Cupa României, faza națională, Liga 2, Liga 3 și Liga 1 Feminin. Însă, în cazul campionatelor Liga 2 și Liga 3, președintele Răzvan Burleanu a transmis că acestea ar putea suferi modificări, în funcție de cum evoluează pandemia.

Chindia a terminat campionatul cu o victorie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiavolutari1iulie2020Ieri, s-au jucat meciurile ultimei etape din play-out. Vă prezentăm rezultatele zilei și clasamentul final, care nu știm dacă va mai avea vreo importanță, pentru că finalul este unul destul de încurcat, pentru că nu se cunoaște cum se va încheia, urmând ca astăzi să se decidă cine retrogradează si cine joacă barajul!

EXCLUSIV / Varianta prin care Chindia rămâne in Liga 1, fără baraj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Astăzi se joacă ultimele meciuri din play-out-ul Ligii I, unul grav afectat de pandemia de coronavirus.Toate meciurile, patru la număr, se dispută la aceeași oră, 17. LPF a anunțat aseară că are acceptul majorității cluburilor ca ierarhia finală din play-out să se facă după media de puncte per meciuri jucate în play-out.  

Liga 1, la ultima ”strigare”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaclinceniiulie2020Liga 1 / FRF a pus piciorul în prag, văzând că LPF n-a fost în stare să gestioneze cum se cuvine actuala ediție de campionat a primei ligi. Așa că etapa a 14-a, ultima în programul stabilit inițial, va stabili, să sperăm ierarhia finală și în play-out, pentru că nimeni nu vrea prelungirea competiției, iar Dinamo nu va mai avea timp să-și joace restanțele! Să vedem cum arată programul etapei a 14-a, toate meciurile urmând să se joace de la aceeași oră. 

Felicitări, de la Târgoviște, pentru ”europene”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacupeeuroepenChindia Târgoviște dă dovadă de fair-play și transmite felicitări cluburilor care vor reprezenta România în noul sezon al competițiilor continentale. Printr-un comunicat oficial transmis prin intermediul paginii de Facebook și al site-ului propriu, clubul dâmbovițean urează succes CFR-ului și celorlalte participante în întrecerile europene.

Meci pentru Chindia, mâine!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiavolutari1iulie2020Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca mâine după-amiază, la ora 17.00, să se dispute toate meciurile din ultima etapă a play-out-ului Ligii I. Chindia va juca la Ploiești, cu FC Voluntari, echipă în fața căreia a câștigat doar o dată, 1-0 în deplasare, în prima fază a campionatului. LPF nu a anunțat absolut nimic legat de restanțele pe care le are Dinamo, cinci la număr.

Decizia care ”aruncă în aer” Liga 1!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastrabucurie2020Chindia este foarte aproape de a scăpa de retrogradare, matematic, după Hotărârea Comitetului de Urgență, de aseară! Dinamo București este la doar un pas de a pierde toate jocurile restante cu 0-3! Este de așteptat ca astăzi să aflăm, exact, ce se va întâmpla, mai ales că timpul presează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii