Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Craiova revine și recuperează punctele pierdute cu FCSB...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaMeci spectaculos, cu 5 goluri și o victorie, zicem noi, meritată, pentru Craiova, chiar dacă în repriza secundă Mediașul a dominat jocul. Vă prezentăm informații despre jocul de ieri, programul complet al etapei a 10-a, clasamentul la zi și meciurile rundei viitoare.

Este timpul pentru FCSB - CFR!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrafcsblibertatea1Etapa a 10-a are în propgram două meciuri atractive: FCSB vs CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș vs U Craiova! Chindia Târgoviște joacă duminică, de la ora 17:30, la Botoșani. Vă prezentăm programul complet al etapei, clasamentul la zi și meciurile rundei viitoare, cu alte două întâlniri de urmărit!

Liga 1 / Statistica etapei a 9-a

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacfr0Marian Aioani a fost, din nou, în echipa etapei! O rundă cu doar 15 de goluri, dintre care 10 au fost marcate în două meciuri! Vă prezentăm statistica ultimei runde, în Liga 1, chiar în ziua în care va începe o alta! Mut succes, Chindia Târgoviște! Să sperăm că vor veni... punctele! 

Mai rămâne Mediașul neînvins?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mediaschindia21Ieri, au fost programate încă două meciuri din etapa a 9-a. Vă prezentăm rezultatele de ieri, datele statistice, programul complet al etapei, clasamentul la zi și meciurile rundei viitoare! Se pare că este etapa oaspeților! Cu o singură excepție, CFR Cluj, echipă care a ”spulberat” pe Voluntari! 

Revine Liga 1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacfr0Liga 1 programează, de vineri și până luni, meciurile etapei a 9-a. Chindia Târgoviște va evolua pe ”teren propriu”, adică pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, în compania echipei Sepsi Sf.Gheorghe. Vă prezentăm programul complet al etapei! Succes, băieților noștri!

Chindia a jucat la Călărași

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitorulacalarasiLiga 1 / Așa djupă cum v-am anunțat deja, profitând de pauza competițională, impusă de meciurile echipei naționale, Chindia Târgoviște a susținut un meci amical, la Călărași, cu Viitorul Constanța.A fost un joc în care Viorel Moldovan a testat mai mulți jucători!

Amical pentru Chindia!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaviitorulgspProfitând de pauza cometițională, oferită de meciurile echipei naționale, Viorel Moldovan vrea să-și testeze întreg lotul într-un atractiv meci amical, sâmbătă, la ora când se dispută meciurile Ligii a 2-a! Succes, în pregătiri și... inspirație! Avem nevoie de puncte, în meciurile viitoare!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii