Stiri sportive din Dambovita - Handbal

Handbaliștii morenari își cunosc adversarii

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoJuniorii II de la Grupul Școlar Industrial Petrol Moreni - calificați la turneul final al Campionatului Național - Speranțe, își cunosc advresarii din grupa preliminară. Așa că nu ne rămâne decât să le ținem pumnii strânși! Mult succes, băieți!

Handbalul morenar la două turnee finale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoJunioarele I și juniorii II de la Gr. Școlar Industrial Petrol Moreni s-au calificat la turneele finale ale campionatelor naționale! Un succes remarcabil și care denotă faptul că centrul de greutate al handbalului juvenil dâmbovițean rămâne pe Cricovul Dulce!

Naționala României joacă la Târgoviște!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingehandbalJoia viitoare, Sala Sporturilor, din Târgoviște, va găzdui un meci al naționalei de handbal masculin, din preliminariile Campionatului European 2020! Un eveniment important, dar care va fi la concurență cu un altul, la fel de important! Mai ales pentru târgovișteni! 

Cum stau echipele noastre la handbal!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

gsipmorenidinamoHandbal / Vă prezentăm ultimele rezultate ale echipelor dâmbovițene, din campionatele naționale de juniori și seniori, pozițiile în clasamente și programul viitor! Mult succes, pe viitor, tuturor echipelor noastre, fie că sunt de juniori sau seniori! 

Handbaliștii dâmbovițeni sunt pe val!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoTrei victorii prețioase pentru echipele noastre de handbal! Două, obținute de formațiile din Moreni; una, de cea a CSȘ-ului! Victoriile menți echipele noastre în lupta pentru calificare la turneele finale! Succes, tuturor! Fete și băieți!

CSȘ Târgoviște are nevoie de victorie!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingehandbalAstăzi, de la ora 12,00, CSȘ Târgoviște susține un meci extrem de important în seria C a campionatului național de handbal junioare III. Jocul va face din etapa a 16-a a sezonului regulat! Intră să vezi ce au făcut fetele lui Adrian Apostol în intemediara de miercuri și clasamentul la zi, cu 3 etape înainte de final!

Morenarii, la a doua victorie în deplasare!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmoreniHandabliştii juniori de la Petrol Moreni au obţinut a doua victorie în deplasare - din tot atâtea meciuri în grupa 2 Speranţe - a campionatului naţional. Intră să vezi rezultatele etapei şi programul viitor! Totodată, avem informații și din tabăra fetelor de la Moreni! Succes, ambelor formații!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii