Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Cunoaștem și potențiala adversară a campioanei la juniori A1

meci001caragiale8990Juniori / La sediul FRF au fost stabilite, prin tragere la sorți, meciurile din prima etapă - cea interjudețeană – la U19 și U17. Cum AJF Dâmbovița se numără printre puținele județe fără campionat la juniori U17... vom bifa o neprezentare!

Citește mai departe: Cunoaștem și potențiala adversară a campioanei la juniori A1

Chindia învinge și Steaua și FCSB, dar pierde la... Concordia Chiajna!

premiiturneucopiiPuștii lui Nelu Ene au reușit să învingă și Steaua și FCSB la Stelele Viitorului - turneu care s-a desfășurat în balonul de la Agronomia, din București, ajungând să joace cu medaliile pe masă! Vă prezentăm rezultatele micilor fotbaliști târgovișteni la ediția 2019!

Citește mai departe: Chindia învinge și Steaua și FCSB, dar pierde la... Concordia Chiajna!

Un nou amical pentru dâmbovițenii de la Sporting Pitești!

sportginpitesti26678Sporting Pitești, echipa dâmbovițenilor Alexandru Bodîrlan (locul 3, în sondajul nostru Omul Anului) și Andrei Nuță, a disputat un nou meci amical, în deplasare la FC Argeș (U19). Vă prezentăm rezultatul, marcatorii și câteva informații de la joc.

Citește mai departe: Un nou amical pentru dâmbovițenii de la Sporting Pitești!

Amicalul prieteniei, la copii!

chindiatartasestiAstăzi, pe moderna bază sportivă de la Tărtășești, a avut loc un amical între echipele U2007, de FC Nicolae Grigore și Chindia Târgoviște. O inițiativă care nu poate decât să ne bucure! Felicitări, celor doi antrenori, Marius Stănică și Remus Gîlmencea, dar și micilor fotbaliști! 

Citește mai departe: Amicalul prieteniei, la copii!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii