Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Vezi toate clasamentele în competițiile juniorilor!

csschindiau17p1Dambovitapenet, Juniori / Final de sezon - de toamnă - și în competițiile juvenile, naționale și județene, astfel că vă propunem să parcurgeți clasamentele întrecerilor unde sunt angrenate echipe dâmbovițene. Nu putem trece la statistici fără a face câteva notații. În primul rând, să evidențiem faptul că de câțiva ani buni n-am mai avut o prezență așa ”activă” la U17 și U19 – în play-off, acolo unde CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște luptă pentru calificarea în fazele superioare ale competițiilor.

Citește mai mult:Vezi toate clasamentele în competițiile juniorilor!

Campionatele Naționale și Județene de Juniori – Rezultate și clasamente

juniorichindia2021oct14Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm ultimele rezultate din seriile unde sunt angrenate echipele dâmbovițene și clasamentele actualizate. Mai mult, vă oferim și rezultatele din competițiile județene! Succes, tuturor, pe mai departe! Vom reveni cu informații!

Citește mai mult:Campionatele Naționale și Județene de Juniori – Rezultate și clasamente

Rezultate și clasamente, în toate campionatele naționale și județene – de juniori!

chindiajunioriU17u19noi2021Dambovitapenet, Juniori / Astăzi, vă prezentăm toate clasamentele din competițiile naționale și județene, în care sunt angrenate echipe din Dâmbovița! Mult succes, viitorilor fotbaliști și promitem să fim alături de aceste competiții atractive!

Citește mai mult:Rezultate și clasamente, în toate campionatele naționale și județene – de juniori!

Campionatele Naționale de Juniori - Rezultate și clasamente

junioriU17siU19chindia2021Dambovitapenet, Juniori / Au continuat meciurile în Liga Elitelor, dar și în Campionatele Naționale ale Juniorilor U19 și U17. Vă prezentăm ultimele rezultate din seriile unde sunt angrenate echipele dâmbovițene și clasamentele actualizate. Mult succes, tuturor echipelor noastre! Promitem să revenim cu informații din aceste competiții! 

Citește mai mult:Campionatele Naționale de Juniori - Rezultate și clasamente

Campionatele Județene de Juniori - Rezultate și clasamente

nucetjuniori2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele neoficiale ale meciurilor juniorilor din ultimul weekend și clasamentele. Vom reveni cu informații din fotbalul juvenil al județului Dâmbovița. Mult succes, tuturor și să auzim  de cât mai multe nume noi în fotbalul mare! Promitem să fim alături de competițiile pentru copii! 

Citește mai mult:Campionatele Județene de Juniori - Rezultate și clasamente

Campionatele Județene de Juniori - Rezultate și clasamente

junioriu15finalaDambovitapenet, Juniori / Am încercat, așa cum v-am obișnuit, să vă ținem la curent cu rezultatele și ierarhiile din competițiile juvenile. Dar ni se pare că ne luptăm cu morile de vânt, mai ales că organizatorul – în speță AJF Dâmbovița - respectând indicațiile FRF  - nu mai contabilizează și ține evidența grupelor mici (n.r. U9 și U10). În plus,  majoritatea antrenorilor ne caută doar în momentul când nu le convine un rezultat, fără a ne comunica măcar rezultatele care ne lipsesc... . Cert este că fără o colaborare eficientă, nu putem ține la zi o competiție care se derulează, practic, în anonimat! 

Citește mai mult:Campionatele Județene de Juniori - Rezultate și clasamente

Juniori U19 și U17, plus Liga Elitelor U15 și U16 - Rezultate, clasamente, program

junioriU17siU19chindia2021Dambovitapenet, Juniori / În weekend, au fost programate primele meciuri în seriile din play-off-ul Campionatului Național al Juniorilor U19, dar și în cel al Juniorilor U17. Vă prezentăm rezultatele complete, clasamentele și programul etapelor viitoare! Mult succes, echipelor noastre, aflate în competiție! Vom reveni cu informații! 

Citește mai mult:Juniori U19 și U17, plus Liga Elitelor U15 și U16 - Rezultate, clasamente, program

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii