Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Juniori U15 - Rezultate și clasament

junioriu15finalaDambovitapenet, Juniori / A fost etapă intermediară la Juniori U15. Vă prezentăm rezultatele înregistrate, clasamentul actualizat și programul etapei viitoare. Oaspeții au câștigat aproape toate jocurile, Titu și Vișina ”salvând” tabăra gazdelor. Vom reveni cu informații din fotbalul dâmbovițean. 

Citește mai mult:Juniori U15 - Rezultate și clasament

Voința 2018 Crevedia domină autoritar campionatul capitalei, la U15

crevedia2021nocturnaDambovitapenet, Juniori / Încă o victorie pentru ”cocoșeii” de la Voința 2018 Crevedia - a treia din tot atâtea meciuri! În etapa 3-a: Seven Star Junior - Voința 2018 Crevedia 2-7. Așadar, Crevedia are un start lansat în această competiție! Mult succes, pe mai departe. Vom reveni cu informații! 

Citește mai mult:Voința 2018 Crevedia domină autoritar campionatul capitalei, la U15

Duminică, debutează Interliga județeană!

interliga2023Dambovitapenet, Juniori / Așa după cum informează AJF Dâmbovița, duminică, 1 octombrie, sunt programate, la Găești, primele meciuri dintr-o nouă competiție la nivel județean - Interliga! ”Un proiect inaugurat de Federația Română de Fotbal, prin programul Împreună Suntem Fotbal, Interliga (Patru campionate într-unul singur) este o întrecere mixtă (băieți și fete). La finalul sezonului, pe 1 iunie 2024, vor fi premiați toți copiii înscriși”

Citește mai mult:Duminică, debutează Interliga județeană!

Juniori U14, U15, U16, U17 și U19 - Rezultate și classmente!

csschindiau17p1Dambovitapenet, Juniori / Duminică a fost etapă completă în competțiile juniorilor de la care vă prezentăm rezultatele și clasamentele la zi. Le ținem pumnii tuturor! Unele dintre echipe se descurcă chiar foarte bine! Vom reveni cu informații din competițiile juniorilor în care sunt angrenați dâmbovițeni! 

Citește mai mult:Juniori U14, U15, U16, U17 și U19 - Rezultate și classmente!

Juniori U15 - Rezultate și clasament

chindiaflacaraU15Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele înregistrate la Juniori U15, în cea de-a doua etapă! Am avut un 12-2, plius un 8-1. Altfel, scoruri strânse, situație mai rară la fotbalul juvenil dâmbovițean. Vezi toate rezultatele, plus clasamentul, la zi! Succes, tuturor, mai departe! 

Citește mai mult:Juniori U15 - Rezultate și clasament

Juniori U13 - Rezultate și clasament

junioriU13aprilie2023Dambovitapenet, Juniori / Ieri, a fost etapă la Juniori U13! Phoenix Târgoviște a produs scorul etapei, învingând cu 8-1 pe Chindia Târgoviște II. În toate jocurile s-au marcat cel puțin patru goluri! Vă prezentăm rezultatele înregistrate, plus clasamentul, la zi! Vom reveni cu informații. 

Citește mai mult:Juniori U13 - Rezultate și clasament

În fotbalul dâmbovițean, există o formație cu un golaveraj incredibil, după 6 etape: 107-0!

mingefotbal2021Dambovitapenet, Fotbal Județean / Deși poate părea greu de crezut, există o formație în fotbalul județean dâmbovițean care, după șase etape, are un golaveraj ”de pe altă planetă”: 107-0! Vorbim despre ACS Burduca U19, în fapt juniorii descoperiți și crescuți de inimosul Mădălin Ioniță, la Crevedia. 

Citește mai mult:În fotbalul dâmbovițean, există o formație cu un golaveraj incredibil, după 6 etape: 107-0!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii