Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Juniori U13 – Kinder II, campioană județeană!

mingefotbal2021Dambovitapenet, Juniori / S-a încheiat și ultima competiție juvenilă dâmbovițeană, la finele căreia Kinder II Târgoviște a devenit campioană județeană. Vă oferim rezultatele etapei a șaptea (ultima) din play-off și play-out, cu clasamentele finale neoficiale.Felicitări tuturor fotbaliștilor! Succes mai departe!

Citește mai mult:Juniori U13 – Kinder II, campioană județeană!

Voința Crevedia a terminat pe locul 2

crevedia2022iunieDambovitapenet, Juniori / Duminică s-au jucat meciurile ultimei etape, dar CSM Alexandria era deja calificată la turneul final. Voința Crevedia a câștigat ultimul meci și a terminat pe un onorabil loc secund. Poate că la U17, tot  pe Baza Sportivă de la Samurcași, vor avea șanse mai mari. Succes ”cocoșeilor”!

Citește mai mult:Voința Crevedia a terminat pe locul 2

Victorie pentru Voința Crevedia

crevedia2022iunieDambovitapenet, Juniori / Învinsă de CSM Alexandria, Voința Crevedia își diminuase șansele calificării la turneul final, de săptămâna viitoare, fiind obligată să câștige ultimele două meciuri, dar avea nevoie și de ”jocul rezultatelor” Ei bine, primul meci – cel cu Dunărea Giurgiu a fost câștigat, dar și CSM Alexandria s-a impus în fața celor de la LPS M.Eliade București, obținând calificarea la turneul final, indiferent de rezultatele ultmei etape!

Citește mai mult:Victorie pentru Voința Crevedia

Luceafărul Târgoviște confirmă!

luceafărul2022iunie18Dambovitapenet, Juniori / După ce puștii pregătiți de Ionuț Iugulescu au dominat categoric campionatul județean U11, ocupând primele două locuri, târgoviștenii s-au impus încă o dată! De această dată în capitală, în turneul Pro-Sport Arena, câștigând ambele meciuri disputate: 3-2 cu Progresul Spartac și 6-0 cu FC Dănilescu. Felicitări!

Citește mai mult:Luceafărul Târgoviște confirmă!

Succes, Crevedia! Tot înainte!

crevedia2022iunieDambovitapenet, Juniori / ”Cocoșeii” de la Crevedia au călcat cu stângul în cel de al doilea meci de la Baza Sportivă Samurcași, unde se desfășoară meciurile din cadrul zonei semifinale 3. Învinsă de CSM Alexandria, Voința Crevedia și-a diminuat șansele calificării la turneul final, de săptămâna viitoare. Pentru câștigarea zonei, Crevedia este obligată să câștige ultimele două meciuri, dar are nevoie și de ”jocul rezultatelor” Greu, dar nu imposibil, deși acest 1-4 ”cântărește” enorm, într-un eventual criteriu de departajare – la număr egal de puncte!

Citește mai mult:Succes, Crevedia! Tot înainte!

Victorie pentru Voința Crevedia, în Campionatul U19 – Turneul Semifinal, zona 3

crevedia2022iunieDambovitapenet, Juniori / ”Cocoșeii” de la Crevedia au debutat cu o victorie! După cum v-am informat, deja, pe Baza Sportivă Samurcași, în organizarea Voinței Crevedia, se desfășoară meciurile din cadrul zonei semifinale 3. Vă prezentăm rezultatele primelor jocuri. Succes, Crevedia! Vom reveni cu informații!

Citește mai mult:Victorie pentru Voința Crevedia, în Campionatul U19 – Turneul Semifinal, zona 3

Luceafărul Târgoviște pe primele două locuri la juniori U10!

luceafarul2022iunieDambovitapenet, Juniori / Ieri, pe terenurile de la Complexul de Natație Târgoviște, s-au disputat meciurile ultimelor două etape ale competiției rezervate juniorilor U10. Vă prezentăm rezultatele și clasamentul final neoficial. Felicitări celor mici! Vom reveni cu informații din fotbalul juvenil! 

Citește mai mult:Luceafărul Târgoviște pe primele două locuri la juniori U10!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii