Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Juniori E - Rezultate și clasament

junioriE22Ieri, au avut loc meciurile etapei a doua din campionatul județean al juniorilor E. 2-13, 0-11 sau 9-0  - sunt trei dintre scorurile înregistrate ieri. Două formații au maximum de puncte și golaveraje excelente! Vă prezentăm rezultatele zilei, clasamentul seriei și programul rundei viitoare!

Citește mai departe: Juniori E - Rezultate și clasament

Progresul Găești joacă în Interligă!

mingefotbalJuniori / Se știe că participarea la turneele finale ale Memorialelor ”Ghe.Ola” și ”Ghe. Ene” sunt condiționate de participarea la zonele din Interliga Națională. Singura echipă dâmbovițeană care își poate câștiga dreptul de participare la un turneu final este Progresul Găești, care participă cu 3 grupe la turneul organizat de AJF Argeș.

Citește mai departe: Progresul Găești joacă în Interligă!

Memorialul Ghe.Ene – Rezultate și clasament

meci001junioriF2Juniori / La Centrul Turistic de Natație au fost programate primele două etape ale Memorialului Gheorghe Ene, competiție deschisă juniorilor născuți în 2011 și mai mici. Vă prezentăm rezultatele zilei și primul clasament. Și ce rezultate am avut... Cel puțin în prima etapă... 

Citește mai departe: Memorialul Ghe.Ene – Rezultate și clasament

Juniori D – Rezultate și clasament

junioriDflacara13Juniori D / Ieri, au fost programate meciurile etapei a 5-a din campionatului județean al juniorilor D. Vă prezentăm rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul rundei viitoare! Precizăm că au fost efectuate modificările aferente, în urma sesizărilor primite! Mulțumim pentru sprijin! 

Citește mai departe: Juniori D – Rezultate și clasament

Juniori C - Rezultate și clasamente

mecijuniorinucet90Juniori /S-au disputat meciurile etapei a 6-a, din campionatul județean al juniorilor C (U15), competiție care se desfășoară în două serii a câte 5 echipe fiecare. Câștigătoarele celor două serii se califică în Liga Elitelor U15 - faza regională. Vă prezentăm rezultatele, clasamentele actualizate și programul etapei a 7-a, de sâmbătă, 21 septembrie, ora 17:00.

Citește mai departe: Juniori C - Rezultate și clasamente

Juniori E - Rezultate și clasament

junioriEflacarachindia12Juniori / A început competiția și la juniori E! Vă prezentăm rezultatele primei etape, clasamentul și programul rundei viitoare. Avem, deja, primul meci pierdut la masa verde. 2-6 a fost scorul primei etape. Mult succes micilor fotbaliști! Vă vom ține la curent cu informații din această competiție. 

Citește mai departe: Juniori E - Rezultate și clasament

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii