Stiri sportive din Dambovita - Juniori

”Cocoșeii” de Crevedia au pășit cu dreptul în iarbă!

crevedia7744Juniorii U17 (B1) de la Voința Crevedia și-au luat revanșa cu vârf și îndesat în fața singurei echipe care o învinsese în tur - CS Balotești. A fost un joc în care s-au marcat 11 goluri! Mult succes, pe viitor, atunci când se va relua fotbalul!

Citește mai departe: ”Cocoșeii” de Crevedia au pășit cu dreptul în iarbă!

Juniorii D au început sezonul la URGENȚE!

meci001junioriDpetrolulvalealungaPARCĂ se jocă cu prea multă ardoare și poate ceva.. patimă, copiii fiind imulsionați de pe margine, uneori chiar de părinți, cu îndemnuri de genul ”rupe-i picioarele!” sau ”dă-i una să te țină minte!” Și, culmea, sub privirile oblăduitoare ale arbitrilor, care, ori nu văd, ori se fac că nu văd și ale antreborilor care, uneori,  mai pun și ei paie pe foc, plus că trimit în teren și copii mai mari decât prevede regulamentul categoriei respective.

Citește mai departe: Juniorii D au început sezonul la URGENȚE!

Ce facem cu... juniorii?

meci001junioridragomirestifieni2Federația Română de Fotbal a stabilit duelurile din barajul juniorilor A1 (U19) și B1 (U17), care se vor juca tur/retur, pe 6 și 9 iunie 2020. Ei bine, dacă la juniori A1 avem un campionat județean, la juniori U17 nu există o competiție dâmbovițeană, la acest nivel. Avem totuși o echipă dâmbovițeană care ne va reprezenta în baraj la U17 - Voința Crevedia, care activează însă în campionatul județeului Ilfov!

Citește mai departe: Ce facem cu... juniorii?

Bravo, Chindia Târgoviște!

chindiagalmencea2002Excelentă comportarea juniorilor U2008 de la Chindia Târgoviște (antrenor Remus Gâlmencea), la Enjoy Sports Wintwer Cup 2020, de la Brașov! După un parcurs fără eșecuri, Chindia Târgoviște a jucat finala turneului- Trofeul Campionilor, ratând victoria după executarea loviturilor de departajare!

Citește mai departe: Bravo, Chindia Târgoviște!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii