Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Cum s-au terminat competițiile județene, la juniori!

meci92visinajuniori1După cum știți, Federația Română de Fotbal (FRF) a anulat toate competițiile pentru juniori. Așa că ne-am gândit să vă oferim clasamentele în momentul anulării competițiilor, la Juniori A1, D și E. Fotbaliștii ”mici” vor reveni în meciurile oficiale cel mai probabil la toamnă, atunci când vor începe competițiile din sezonul următor. 

Citește mai departe: Cum s-au terminat competițiile județene, la juniori!

Toate competițiile pentru copii și juniori au fost anulate! Cu o excepție!

meci001junioriDpetrolulvalealungaReprezentanții Federației Române de Fotbal au decis, astăzi, ca nu mai puțin de 31 de competiții pentru copii și juniori să fie anulate! În cele ce urmează, vă prezentăm decizia forului suprem, din fotbalul românesc! Competițiile respecitve urmează a fi reluate la toamnă! 

Citește mai departe: Toate competițiile pentru copii și juniori au fost anulate! Cu o excepție!

”Cocoșeii” de Crevedia au pășit cu dreptul în iarbă!

crevedia7744Juniorii U17 (B1) de la Voința Crevedia și-au luat revanșa cu vârf și îndesat în fața singurei echipe care o învinsese în tur - CS Balotești. A fost un joc în care s-au marcat 11 goluri! Mult succes, pe viitor, atunci când se va relua fotbalul!

Citește mai departe: ”Cocoșeii” de Crevedia au pășit cu dreptul în iarbă!

Juniorii D au început sezonul la URGENȚE!

meci001junioriDpetrolulvalealungaPARCĂ se jocă cu prea multă ardoare și poate ceva.. patimă, copiii fiind imulsionați de pe margine, uneori chiar de părinți, cu îndemnuri de genul ”rupe-i picioarele!” sau ”dă-i una să te țină minte!” Și, culmea, sub privirile oblăduitoare ale arbitrilor, care, ori nu văd, ori se fac că nu văd și ale antreborilor care, uneori,  mai pun și ei paie pe foc, plus că trimit în teren și copii mai mari decât prevede regulamentul categoriei respective.

Citește mai departe: Juniorii D au început sezonul la URGENȚE!

Ce facem cu... juniorii?

meci001junioridragomirestifieni2Federația Română de Fotbal a stabilit duelurile din barajul juniorilor A1 (U19) și B1 (U17), care se vor juca tur/retur, pe 6 și 9 iunie 2020. Ei bine, dacă la juniori A1 avem un campionat județean, la juniori U17 nu există o competiție dâmbovițeană, la acest nivel. Avem totuși o echipă dâmbovițeană care ne va reprezenta în baraj la U17 - Voința Crevedia, care activează însă în campionatul județeului Ilfov!

Citește mai departe: Ce facem cu... juniorii?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii