Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Modificări, la Juniori D!

meci001junioriDpetrolulvalealungaComisia de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița a omologat meciul GSA Nucet - Progresul Găești (în teren 2-3), cu 3-0 pentru GSA Nucet. Echipa Progresul Găești a fost sancționată cu 6 puncte din clasament (art.83.13/RD). Vă prezentăm programul complet al etapei de astăzi, clasamentul actualizat și meciurile rundei viitoare.

Citește mai departe: Modificări, la Juniori D!

Juniori U15, U16, U17, U19 - Rezultate și clasamente

csschindiau17p1Astăzi, vă prezentăm toate rezultatele înregistrate în competițiile naționale ale juniorilor, acolo unde suntem reprezentați: U15, U16, U17 și U19. Sunt și vești bune, dar și mai puțin bune! Mult succes, pe viitor, tuturor formațiilor dâmbovițene! 

Citește mai departe: Juniori U15, U16, U17, U19 - Rezultate și clasamente

Memorialul Ghe.Ola (n.2010) - Rezultate și clasamente

meci001junioriF2Ieri, s-au desfășurat ultimele meciuri din cadrul Memorialului Gheorghe Ola (n.2010), practic cele din etapele 5 și 6. În semifinale, dacă sistemul va fi acesta, s-au calificat primele două clasate din fiecare serie. Vă prezentăm rezultatele înregistrate în cele două grupe și clasamentele finale!

Citește mai departe: Memorialul Ghe.Ola (n.2010) - Rezultate și clasamente

Juniori D și E - Rezultate și clasamente

junioriDflacara12Competiții frumoase la Juniori D și E! Vă prezentăm rezultatele din cele două competiții, plus clasamentele. La Juniori D, Flacăra Moreni și Kinder se luptă pentru supremație. Chindia stă și ea aproape! La Juniori E însă... luptele sunt ceva mai strânse! Succes, tuturor! 

Citește mai departe: Juniori D și E - Rezultate și clasamente

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii