1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaila1246Veşti excelente primite, din Anglia, de FCSB şi Universitatea Craiova. Site-ul fanilor lui Liverpool a anunţat că trei jucători din Liga 1 sunt în vizorul liderului din Anglia. Dacă de Florinel Coman s-a tot vorbit în ultimele săptămâni, interesul pentru ceilalţi doi români reprezintă o surpriză şi pentru Universitatea Craiova.



Potrivit liverpool.com, deţinătoarea trofeului UEFA Champions League a pus ochii pe cei trei jucători români. Coman, Man şi Mihăilă sunt pe lista grupării de pe Anfield, care a început deja tatonările. Dacă Gigi Becali ţine preţul ridicat, situaţia ar putea fi alta în ceea ce priveşte jucătorul de 20 de ani al Universităţii Craiova."Valentin Mihăilă este mai tânăr decât cei doi jucători de la FCSB şi poate fi o bună investiţie. A împlinit 20 de ani în luna februarie şi are deja două sezoane în care a prins experienţă alături de prima echipă. În ultimele două ediţii a adunat 29, respectiv 21 de apariţii pentru Craiova", este descrierea pe care i-o fac englezii celui care a marcat 5 goluri în actuala stagiune.

Atacantul din Bănie a atras atenţia şi unor cluburi din Italia şi Spania. Internaţionalul de tineret a anunţat totuşi că nu îşi doreşte cu orice preţ să plece de la Craiova. Vrea să aducă primul titlu după o pauză de 29 de ani. "Vrea să câştige un campionat cu Universitatea şi apoi să plece. Deci, până nu câştigăm campionatul, nu pleacă de la Craiova", a declarat Dan Nistor, în exclusivitate pentru ”antenasport.ro”.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii