Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.DambovitaPeNet.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta termenii de utilizare descrisi in continuare.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii sunt rugati sa nu acceseze sau sa nu utilizeze site-ul.


Modalitati de utilizare

Site-ul www.DambovitaPeNet.ro ofera utilizatorilor informatii si stiri referitoare la judetul Dambovita.

Scopul site-ului este de INFORMARE a cetatenilor, presei sau altor factori interesati, prin asigurarea unui acces usor si eficient la informatii.


Neangajarea raspunderii

Administratorii depun eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte, aduse la zi, complete si oferite la timp. Cu toate acestea, informatiile si materialele de pe site pot contine erori sau inadvertente, atat din punct de vedere al ortografiei cat si din punct de vedere al continutului.

Ne rezervam dreptul, de a intrerupe, schimba, imbunatati sau corecta orice informatie si orice material de pe site si de a suspenda sau de a refuza accesul la site, in cazul in care sunt necesare actiuni, programate sau nu, pentru intretinerea upgrade-ul, imbunatatirea sau corectarea acestuia, acestea putandu-se realiza la propria noastra discretie, fara a se crea in sarcina noastra vreo obligatie si fara a fi necesara vreo notificare prealabila.

Administratorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe server din orice motiv. De asemenea, nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca administratorul sa fie absolvit de orice raspundere.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei administratorului de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile administratorului impuse de lege.

Legatura cu alte site-uri

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de administrator utile.
In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri www.DambovitaPeNet.ro nu isi asuma nicio responsabilitate si se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Reguli generale

Administratorul site-ului:

- va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
- va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare sau imposibilitati de accesare de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive; pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare;
- nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice.

Conditiile de utilizare a informatiilor existente pe site

Reproducerea materialelor de pe site este autorizata, cu mentionarea sursei si in limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe in vigoare. In cazul in care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil in vederea reproducerii materialelor de pe site, obligatia de a obtine acest acord anuleaza autorizatia mai sus mentionata.

Este interzisa utilizarea informatiilor si a materialelor de pe site in scopuri ilegale.

Este interzisa tentativa de a obtine acces neautorizat la site, la sistemele sau retelele care se afla in conexiune cu site-ul prin utilizarea oricaror mijloace care contravin regulilor de securitate informatica.

Este interzisa utilizarea site-ului intr-o maniera care ar putea aduce prejudicii sau ar avea efecte negative asupra acestuia sau asupra furnizarii oricaror servicii prin intermediul acestuia.

Conditiile privind informatiile postate pe site de utilizatori

Nu suntem raspunzatori pentru informatiile postate pe site de catre utilizatorii acestuia in ceea ce priveste acuratetea, caracterul complet si real al acestora, iar postarea acestora pe site nu reprezinta implicit o sustinere din partea noastra.

Utilizatorilor le este interzis a posta, a incarca sau a face public pe site-ul nostru, prin orice mijloace, orice informatie sau material asupra carora o persoana are drept de proprietate intelectuala sau industriala, daca nu exista acordul expres al persoanei respective sau daca nu este respectata legislatia in vigoare. Sarcina de a stabili daca o informatie sau un material este protejat printr-un drept de proprietate intelectuala sau industriala revine utilizatorului.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii