Stiri sportive din Dambovita - Nationale

Islanda - România, AMANÂT, din nou!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

islandaromania3211UEFA a susţinut miercuri o nouă videoconferinţă cu reprezentanţii federaţiilor europene. Postul TV german ZDF a anunţat că meciurile de baraj pentru calificarea la EURO 2021 se vor disputa în luna septembrie. În plus, Liga Campionilor şi Europa League se vor desfăşura în lunile iulie şi august.

Citește mai departe...

Unde se mai joacă fotbal în Europa!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal1Pandemia de coronavirus a blocat practic sportul de pe întregul continent. Fotbal se mai joacă doar în Belarus, la nivel oficial. Inclusiv duminică s-au disputat două partide, Isloch Minsk - Smolevichi 1-0 și Neman - Vitebsk 2-0. În Suedia întrecerile oficiale au fost suspendate, dar în ultimele zile au fost programate mai multe meciuri amicale, atât la masculin cât și la feminin.

Citește mai departe...

Europa, zi tristă pentru omenire!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

covid19Aproximativ 2000 de persoane au murit, ieri, în Europa, din cauza infectării cu noul coronavirus! Datele statistice oferite de sursele oficiale sunt negre! Doar în Italia și Spania au murit peste 1400 de persoane! Situație dramatică și în Franța, Marea Britanie sau Țările de Jos!

Citește mai departe...

Ordonanța Militară Nr. 3 - 10 lucruri bune, 3 pericole!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

velaarafat1Începând de astăzi, România intră în carantină totală! Autoritățile au prezentat, aseară, Ordonanța Militară Nr. 3, care stabilește noile reguli din țara noastră! Vă prezentăm care sunt, în opinia noastră, cele 10 efecte pozitive ale Ordonanței, dar și cele 3 pericole reale, plus conținutul complet al actului sus-menționat!

Citește mai departe...

Zâmbete, la început de săptămână!

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

c1qTraversăm o perioadă mai grea, cu toții! Dar românii demonstrează, încă o dată, că știu să facă haz de necaz. Astăzi, vă propunem să treceți în revistă câteva dintre cele mai amuzante mesaje care au apărut pe facebook, în ultimele zile! Vă invităm și pe voi să lăsați și altele, sub formă de comentarii, la acest articol! 

Citește mai departe...

Probleme grave, din cauza coronavirusului

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

coronavirusIeri, omenirea s-a confruntat cu cea mai complicată zi, de la apariția pandemiei de coronavirus! Multe țări au declarat date îngrijorătoare și, iată, la două zile distanță de când trecusem de pragul a 300.000 de îmbolnăviri, ne pregătim să trecem un nou prag, cel de 400.000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Numărul deceselor a crescut foarte mult în Spania și se apropie de bilanțul Italiei! Probleme mari în Franța, Germania, Marea Britanie, Olanda, Elveția, Belgia... 

Citește mai departe...

Mega Image, program special pentru persoanele peste 65 de ani!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

megaimageofetraMega Image vine în sprijinul persoanelor de peste 65 de ani, dar și a celor cu dizabilități! Începând de mâine, aceste persoane au la dispoziție, în fiecare zi, câte o oră, pentru cumpărături.  Anunțul a fost făcut în urmă cu aproximativ o oră, pe pagina de facebook a lanțului de magazine. 

Citește mai departe...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii