Stiri sportive din Dambovita - Nationale

Sezon greu, dacă nu foarte greu, pentru Halep!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

simonahalep124Tenis / În Circuitul WTA urmează sezonul pe zgură, unul preferat de româncă, după cum și declară, dar nu știm dacă Halep va reuși să acopere cele... 2900 de puncte, pentru a-și păstra poziția, ca să nu mai vorbim de revenirea pe primul loc în clasamentul mondial. Succes, Simona! Și să vedem ce ar trebui să realizeze românca!

Citește mai departe...

Danemarca, noua campioană mondială la Handbal Masculin

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danamarcahandbalmasculin1Ieri, s-au jucat ultimele meciuri de la Campionatul Mondial de Handbal Masculin. În finală au ajuns două formații care nu câștigaseră vreodată titlul mondial. Danemarca a fost mult mai bună și, în fața propriilor suporteri, a învins, categoric, Norvegia. Vezi cum arată clasamentul final.

Citește mai departe...

CM de Handbal Masculin - E vremea pentru semifinale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

germaniakoreaAstăzi, sunt programate semfinalele Campionatului Mondial de Handbal Masculin. Ambele meciuri se vor juca în Germania, la Hamburg și vor fi transmise în direct de DigiSport 1! Vă prezentăm programul ultimelor meciuri de la acest turneu: semifinale, finale, jocuri de clasament! 

Citește mai departe...

Campionatul Mondial - Știm semifinalele! Ce lupte vom avea!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cmhandbalgermaniadanemarcaUltima rundă a Grupelor Principale ne-a lămurit în privinţa semifinalistelor, dar şi a echipleor care vor juca pentru un loc la Jocurile Olimpice! Ce meciuri vom avea, pe finalul competiției! Două jocuri tari, pentru medalii! Apoi, avem bătălia pentru locul... 7, ultimul care asigură prezența în turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice! 

Citește mai departe...

Liga 4, Fotbalistul Anului – Optimi, 3

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalAstăzi, avem al treilea duel din Optimi, la Fotbalistul Anului, Liga a 4-a! Se înfruntă G.Mihăilescu (Perşinari) și M.Dumitrescu (IL Caragiale). Cel care întrunește cele mai multe nominalizări va merge mai departe. Succes, celor doi fotbaliști, aflați la duel!

Citește mai departe...

Campionatul Mondial de Handbal - Ultimele lupte din grupe!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

danamarcahandbalmasculin1Handbal / Ne apropiem de finalul meciurilor din Grupele Principale, la finele cărora vom cunoaşte semifinalistele actualei ediţii. Astăzi, ultima etapă din grupe! Vezi clasamentele celor două grupe, ministatistica şi programul transmisiilor DigiSport! Toate meciurile zilei sunt LIVE!

Citește mai departe...

Handbalul românesc, prezent la mondiale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ligazimbrilorCurios sau nu, handbalul românesc a fost reprezentat la actuala ediţie a Campionatelor Mondiale de 13 jucători, care ativează la echipele noastre, în „Liga Zimbrilor”! Îți prezentăm lista acestora! Pe unii dintre ei îi putem urmări în fazele superioare ale competiție! 

Citește mai departe...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii