Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Omenirea, în război cu temutul COVID-19!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

suacovid1Statele Unite ale Americii este, începând de ieri, cea mai afectată țară de noul coronavirus! În Italia, situația este catastrofală, peste 8200 de morți! Și în Spania lucrurile au luat o întorsătură gravă… Franța, tot mai aproape de scenariile Italiei și Spaniei! Germania are și ea peste 40.000 de cazuri! Elveția, Țările de Jos sau Marea Britanie sunt state în care lupta pentru supraviețuire este dramatică! Și România a ajuns, din păcate, la 23 de decese, după ce ieri au pierdut lupta cu viața inclusiv persoane de 45 și 49 de ani…

Fanii Chindiei, amintiri din vremurile bune!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fanieugenpoescu2Zeci de suporteri ai echipei târgoviștene au postat, luni seară, fotografii de la meciuri, pe pagina oficială de Facebook a clubului. În ultimele zile, în condițiile în care cei mai mulți dintre români stau acasă, au devenit virale mai multe provocări, printre care distribuirea pozelor din arenele sportive sau fotografii din copilărie ale utilizatorilor.

Gesturi umanitare, dar firești!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

crevedia8875”Copilăria noastră nu ar fi avut același farmec fără bunici. Sentimentele au rămas cu noi, în prezent, ca efect al grijii pe care ne-au purtat-o, motiv pentru care le suntem recunoscători și dorim sa ii ajutam in aceasta perioada dificilă pentru toți. Jucătorii echipei din Crevedia s-au oferit să facă o serie de cumpărături (de la magazine sau farmacii ) pentru persoanele în vârstă şi pentru cele bolnave în vederea evitării infectării cu coronavirus.”

Cu traficul la vedere!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiSite-ul nostru, dambovitapenet.ro, vă spune câți cititori unici are, la fiecare 24 de ore! Așadar, zilnic, vom posta cifrele oferite de Google Analytics! Mulțumim tuturor celor care ne accesează articolele! Promitem să avem știri cât mai multe, mai intereseante și din domenii diferite! 

Remember, Titi Ionescu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

titiionescu2Special / ”Au trecut 40 de zile fără Constantin Titi Ionescu. Slujba Parastasului de pomenire a fost oficiată la Biserica Albă din Târgoviște, urmată de slujba de la mormântul din Cimitirul Simuleasa. Titel s-a stins din viață pe 6 decembrie 2019, la vârstă de 83 de ani, nu înainte de a povesti, așa cum numai el știa, o întamplare din fotbalul târgoviștean, cu alți eroi din lumea ”balonului rotund”, între care îi enumerăm doar pe Constantin Tzietzicles, Constantin Motoroiu, Florin Rădulescu sau Vasile Pîrvu-Silade...

Fortis, cel mai puternic club dâmbovițean, din mediul rural!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fortis2019clubFortis Valea Lungă, un club din mediul rural, cu echipă de fotbal în Onoare, plus alte 5 echipe de copii și juniori!  Asta dacă vorbim doar de fotbal! Altfel, rezultate meritorii în competițiile juvenile de baschet, atletism, șah și multe altele, completază palmaresul unui club tânăr, menit să crească și să lanseze speranțe în sportul de performanță!

Ce vremuri, ce amintiri...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

brezoaia36Astăzi, vă prezentăm o altfel de știre... Una care ne face să devenim nostralgici și să ne gândim la primii fotbaliști ai județului... Asta pentru că, atenție, în anul 1939 se organiza la Bolintinul din Vale un turneu în 6, dotat cu ”un frumos trofeu”, de către o publicație a timpului, la care participa și o echipă dâmbovițeană (Brezoaia).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii