Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Dâmbovițeanul Claudiu Barbu: ”Doar trăiri în extremis!”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

polaris2021okDambpovitapenet, Special / Echipajul românesc angrenat în Dakar 2021 a abandonat după 8 etape - adică mai bine de 4000km probe speciale, plus cele 3000km de legătură, la doar 25 de kilometri de linia de sosire, după o noapte petrecută în deșert!

Memorialul ”Tică Gheorghe”, în format restrâns, din cauza pandemiei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ticagheorgheDambovitapenet, Special / Ieri, a avut loc o ediție atipică a Memorialului Tică Gheorghe, întrecere care are loc în ianuarie, la Târgoviște, de mai bine de un deceniu, după moartea fulgerătoare a fostului fotbalist al CS-ului. S-a jucat un scurt meci demonstrativ, în Polivalentă, între două grupe de juniori, sub privirile a doar câțiva dintre foștii elevi sau colegi ai "Chirurgului".

Câți cititori unici avem!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiDambovitapenet,  Trafic / Așa cum v-am obișnuit pe parcursul anului trecut și în 2020 vă vom spune câți cititori unici. Credem că este cât se poate de normal să existe o transparență din aces punct de vedere! Mulțumim, tuturor, pentru susținere! 

Nicu Croitoru are licența UEFA PRO

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitoru2564Dambovitapenet, Special / La ultima sesiune de examene de la Școala Federală de Antrenori FRF, Nicu Croitoru a obținut (și) confirmarea oficială pentru ceea ce a dovedit că poate în fotbalul de performanță. Principalul de pe Patrana se numără printre cei 19 antrenori promovați - dintre cei 31 -  care și-au încercat șansele, la examenul de obținere a licenței UEFA PRO.

”Ultimul drum”, pentru nea Vasile Șuță!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

asismedicalracariDambovitapenet, Special / ”Doctorul” - așa cum l-a cunoscut toată lumea fotbalui dâmbovițean și nu numai, a plecat dintre noi! Pentru el nu conta numele adversarului... ”Unirea Răcari” era echipa și stadionul unde nimeni nu câștiga! Așa era el ...vroia mereu să " bată Racari "! Prin mâna lui au trecut generații de fotbaliști, din divizia C, liga 4, Onoare, Promoție...

8 ani de DambovitaPeNet!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

baloane8Dambovitapenet, Special / Zi specială, astăzi, pentru site-ul nostru! Împlinim 8 ani! Pe 1 decembrie 2012 am postat prima știre pe www.dambovitapenet.ro! Vă mulțumim, tuturor, pentru încredere și susținere! Dambovitapenet continuă să existe datorită vouă, cititorilor!

 

Jos pălăria! Profesorul care duce lecțiile la copii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

copilionita22020Dambovitapenet, Special / Suntem, cu toții, într-o situație dificilă! Școala s-a mutat în online! Din nefericire, nu puțini sunt cei care nu au acces, încă, la ore! Și în județul Dâmbovița există astfel de situații. Spre exemplu, la Ghergani și Mavrodin, săptămână de săptămână, școlarii care nu se pot conecta online primesc lecțiile printate. Unul dintre cei care se ocupă ca cei mici să nu rămână în urmă este chiar arbitrul de fotbal Adrian Ioniță! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii