1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ioncercel21Chiar dacă sportul popicelor este pe cale de dispariţie în judeţul nostru, altfel, unul de tradiţie şi încărcat de performanţe, Ion Cercel şi Florin Opincă ne fac să fim mândri de rezultatele lor - două medalii de aur şi una de bronz la campionatele naţionale! Felicitări, dâmbovițenilor noștri!

 

Moderna arenă cu 6 piste, de la Tg.Mureş, a găzduit, de vineri şi până duminică, finalele campionatelor naţionale individuale de popice - individual clasic, tandem şi sprint. Printre laureaţii ediţiei 2018 s-au numărat, ca de fiecare dată, în ultimii ani şi dâmboviţenii noştri - Ion Cercel şi Florin Opincă (ambii la CFR Olimpia ABC Iaşi). Primul a reuşit să cucerească două medalii de aur - devenind dublu campion naţional, la sprint şi tandem masculin. În finala de la sprint, Cercel l-a învins cu 22-20 pd la baraj (după 3 lansate), după 1-1 manşe, pe Bogdan Dudaş (CFR Cluj). La tandem, alături de ieşeanul Mihai Gabriel Benghiac, i-au învins pe B.Dudaş şi Vlad Sabău (CFR Cluj) cu 13-10pd la baraj (8pd Cercel + 5pd Benghiac), după 1-1 la manşe! Florin Opincă a cucerit medalia de bronz la individual clasic, cu 599pd, după Petruţ Mihălcioiu (CFR Cluj) 622pd şi Bogdan Dudaş 619pd.

Foto (sport fan club): Ion Cercel - dublu campion naţional la Tg.Mureş

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii