Stiri sportive din Dambovita - Volei

Aventura CSM-ului s-a încheiat! La anul, să sperăm că va fi mai bine!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmbrasov23Dambovitapenet, Volei / Sezonul pentru CSM Târgoviște s-a încheiat și nu așa cum ne-am fi dorit, cu toții! Din păcate, după ce în jocul patru voleibalistele de la Rapid au câștigat, la Târgoviște, cu 3-0, la fel au făcut-o și astăzi, în duelul decisiv, de la București. Așa că echipa noastră, după ce a terminat sezonul regulat pe locul 1, la finalul întrecerii este în afara podiumului! 

”Duș rece”, pentru CSM și jocul decisiv se mută la București!

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmtgv2024rapidDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște nu a mai reușit să joace la fel de bine ca sâmbătă și s-a văzut învinsă, la zero! În aceste condiții, meciul decisiv se mută la București, pe 1 mai, asta pentru că scorul final este 2-2! Să le ținem pumnii strânși fetelor noastre și să sperăm într-un succes care să le aducă medaliile de bronz! 

Un ”sec” 3-0 și azi, cu medaliile pe masă!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmrapid2024fffDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște este foarte aproape de a câștiga medaliile de bronz, asta după ce ieri a învins pe Rapid București, cu 3-0! Jocul de azi se va juca, așadar, cu medaliile pe masă! Iar clubul CSM Târgoviște poate încheia sezonul cu un rezultat bun: locul 1, la finalul sezonului regular și locul 3, la final de campionat! 

CSM luptă pentru medaliile de bronz, azi și mâine, la Târgoviște!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmbrasov23Dambovitapenet, Volei / CSM Târrgoviște se pregătește pentru ultimele dueluri din acest sezon, în tentativa de a obține medaliile de bronz, la capătul unui sezon intens disputat. Vă reamintim că după primele două dueluri disputate la București scorul este egal, 1-1. Să sperăm că jocurile 3 și 4 vor fi ultimele din această finală, fetele noastre obținând două victorii! Succes, CSM!

Când se joacă la Târgoviște jocurile 3 și 4, din finala mică, în fața Rapidului!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmtgvcsmbucurestiDambovitapenet, Volei / După cum v-am anunțat, CSM Târgoviște joacă finala mică în prima ligă de volei feminin, în fața Rapidului! După două jocuri, ambele disputate la București, scorul este egal, 1-1. Următoarele două dueluri, pentru că se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, vor avea loc la Târgoviște. 

CSM restabilește egalitatea în finala mică! Surpriză mare, în finala mare!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmrapid2024aprilie21Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște restabilește egalitatea în finala mică a Campionatului Național de Volei Feminin, după ce câștigă duelul doi, din Sala Rapid, cu scorul de 3-2. Acum, finala mică se mută la Târgoviște! Două victorii mai trebuie să bifeze CSM pentru ca medaliile de bronz să ajungă în fosta Cetate de Scaun. 

CSM Târgoviște, după primul duel din finala mică!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fotovolei2024Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște pierde primul joc din finala mică! Târgoviștencele au câștigat primul set, dar le-au cedat pe următoarele trei! Jocul doi se va disputa tot la București, acolo unde CSM Târgoviște are șansa unei revanșe! Vă reamintim că se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri (trei din cinci). 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii