Stiri sportive din Dambovita - Volei

Noutăți dinspre echipa de volei a CSM-ului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021aprilieDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a anunța prelungirea contractelor cu o serie de jucătoare care au pus umărul la cucerirea titlului național la volei femin. Vezi cine sunt sportivele care vor continua colaborarea cu CSM Târgoviște, în sezonul 2021-2022!

Trist, dar adevărat! Deși campioană, CSM Târgoviște nu joacă în cupele europene!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021aprilieDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște, câștigătoarea titlului național la volei feminin, în ediția 2020-2021 a campionatului intern, nu va evolua în cupele europene. Deși în aprilie, imediat după ce s-a încununat campioană, s-a vorbit la nivel de club că echipa CSM-ul ar putea evolua în Liga Campionilor, lucrurile stau cu totul altfel în prezent.

Avem... speranțe, la volei!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleisperante2021nDambovitapenet, Volei / Echipa de speranțe fete - de la CSȘ Târgoviște (antrenor Ion Atanasiu) - s-a calificat, fără înfrângere, la turneul semifinal al campionatului național. După turneele preliminare, desfășurate la Câmpulung Muscel și Mioveni, micuțele voleibaliste au obținut 4 victorii din tot atâtea meciuri, fără să piardă vreun set: de două ori 3-0, cu CS Dacia Mioveni și tot un dublu 3-0, cu CSȘ Muscelul Câmpulung Muscel.

CSM Târgoviște și Giovanni Capara, încă un sezon împreună!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște anunță prelungirea înțelegii cu Giovanni Capara, tehnicianul care a adus primul titlu din istorie la volei feminin, pentru gruparea noastră. Cele două părți au ajuns la un acord în privința colaborării începute în primăvara acestui an.

CSM Târgoviște a primit trofeul de campioană a României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021aprilieDambovitapenet, Volei / Seara de duminică a fost una minunată pentru CSM Târgoviște. Echipa de volei a municipalității a primit trofeul de campioană a României, în Sala CSȘ Târgoviște, din partea oficialilor FR Volei. În ultimul joc al sezonului, CSM a trecut de Dinamo cu 3-0, la adăpostul victoriei de sâmbătă, cu Blaj, care îi asigurase laurii de campioană.

CSM Târgoviște, campioană, pentru prima dată!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021Dambovitapenet, Volei/ CSM Târgovoște este campioană națională la volei femin! Echipa noastră și-a adjudecat titlul, după ce a ”zdrobit” Alba Blaj, la o diferență incredibilă: 3-0! Partea și mai frumoasă este că toate cele trei seturi au fost câștigate la o diferență uriașă! Bravo, CSM Târgoviște! Mâine, echipa noastră mai are de susținut un singur joc, în acest sezon, cu Dinamo București! 

Cu titlul pe masă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleitgvcsmaprilie2021Dambovitapenet, Volei / Ieri, la Târgoviște s-au jucat primele meciuri din turneul 2, decisiv  pentru stabilirea campioanei naționale,  în Divizia A la volei feminin. Vă prezentăm rezultatele de ieri, programul complet pentru sâmbătă și duminică, plus clasamentul actualizat! CSM Târgoviște mai are nevoie doar de un succes, pentru a avea, matematic, titlul asigurat! Succes, azi, în duelul cu rivala Alba Blaj! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii