Stiri sportive din Dambovita - Volei

Veste bună pentru iubitorii voleiului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmvolei2022martieDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște – vicecampioană națională la volei feminin - a fost acceptată direct în grupele Ligii Campionilor, profitând probabil și de conjunctura eliminării din competiție a echipelor rusești și bieloruse! Oricum, este un prilej pentru clubul târgoviștean de a demonstra că se poate mai mult decât o dispută internă cu eterna rivală – Volei Alba Blaj!

CSM Târgoviște, (doar) locul 2, la volei!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

voleicsmnoi2021cuvoluntariDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a terminat sezonul pe locul secund în grupa valorică pentru locurile 1-4. E mult , e puțin... vă lăsăm pe voi să decideți!  Vă reamiintim că sezonul trecut CSM a fost campioană, dar nu s-a înscris în cupele europene! Vezi ultimele rezultate și clasamentul final al grupei valorice 1-4

CSM Târgoviște, doar locul 2!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtargoviste2022rapidDambovitapenet, Volei / Cu două etape înainte de finalul fazei a II-a a Diviziei A, la volei feminin, lucrurile sunt clare: titlul național, trofeul și medaliile de aur  merg la Blaj, iar CSM Târgoviște – indiferent de ultimele rezultate, nu mai poate pierde locul secund. Vezi cum arată clasamentul grupei valorice 1-4 înaintea ultimelor două runde. 

Finală pentru CSM!

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

csmvolei2022martieDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a făcut o fugură frumoasă în turneul final al Cupei României, disputând finala în compania eternei rivale, CSM Alba Blaj! La final, fetele noastre trebuie să se mulțumească doar cu... finala! Vă prezentăm rezultatele înregistrate în Cupa României! 

CSM, debut cu victorie!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmvolei2022martieDambovitapenet, Volei / Ieri s-au jucat primele meciuri ale fazei a II-a – Divizia A1 feminin, grupa valorică 1 (locurile 1-4). Vă prezentăm primele rezultate, cu victoria CSM-uliui! Urmează, potrivit tabelei Berger, duelul cu Blaj! Vom vedea dacă se va modifica în vreun fel programul! Succes, CSM Târgoviște! 

Acum vin meciurile cele mai tari! Succes, CSM!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleicsmnoi2021cuvoluntariDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a terminat prima fază a campionatului Diviziei A1 feminine la volei feminin pe locul secund. Vă prezentăm rezultatele ultimei runde, clasamentul final și câteva informații despre faza a II-a a campionatului! Succes, CSM Târgoviște! Acum urmează meciurile cele mai importante! 

CSM pierde la scor, cu Blaj și cedează și primul loc!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgv2022marDambovitapenet, Volei/ Târgoviște a pierdut derbiul cu Alba Blaj pierzând și poziția de lider! Din păcate, în duelul cu Blaj echipa noastră aproape că nu a mișcat! În primul set, gazdele au ”demolat” trupa târgovișteană!  Vă prezentăm rezultatele rundei, plus clasamentul actualizat. Succes, CSM, pe mai departe! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii