Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

Liga 2 - Petrolul ”s-a încălzit” greu la Rece(a)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

receacraiova2020octDambovitapenet, Liga 2 / Duminică, s-a jucat la Recea - acolo unde nu se respectă nici pe departe normele impuse de pandemie, privind accesul specatorilor (n.r. - cam ce o fi notat observatorul de joc al FRF - pentru că de luat măsuri, nici vorbă?!). Să notăm că am asistat la o nouă greșeală de arbitraj - penalti refuzat pentru Petrolul, în minutul 41 al meciului de la Recea, când Oiță l-a tras clar de tricou pe Pol Roige, la numai 2-3 metri sub privirile arbitrului Florin Marcu - departe chiar și de pretențiile ligii secunde! Să vedem rezultatele complete ale etapei,  plus clasamentul actualizat!

Liga 2 - Metaloglobus urcă pe locul secund !

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

receacraiova2020octDambovitapenet, Liga 2 / Ieri, au fost programate alte șapte meciuri din etapa a 8-a, între care s-au înregistrat câteva surprize! Să vedem rezultatele meciurilor disputate, plus clasamentul actualizat! Astăzi se joacă meciul de la Recea, maramureșenii primind vizita Petrolului Ploiești!

Liga 2 se întoarce, sperăm fără amânări!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miercureaciucpetrolul2020sept1Dambovitapenet, Liga 2 / Ciucanii s-au vindecat miraculos, astfel, că n-ar mai fi probleme în ceea ce ar însemna o eventulă amânare în etapa care debutează astăzi! Singurul meci reprogramat - este cel al Rapidului cu CS Moveni, care se va juca pe 29 octombrie, la o zi după cel al Petrolului cu Slatina - din etapa trecută! Astăzi, pe Cluj Arena, este programat primul meci al etapei: U Cluj vs Concordia Chiajna, pentru ca ultimul meci să se joace, duminică la Recea: Fotbal Comuna Recea vs Petrolul Ploiești (14,30)! Să vedem programul complet al etapei, clasamentul la zi și meciurile rundei viitoare!

Nicolo Napoli s-a despărțit de FCU Craiova 1948!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovaliga2sept21Dambovitapenet, Liga 2 / Aseară, s-a jucat ultimul meci al etapei a 7-a, într-o rundă ciuntită din cauza cazurilor de COVID 19, depistate în ultima vreme, la mai multe echipe din eșalonul secund. Dar evenimentul principal rămâne despărțirea inexplicabilă a lui Nicolo Napoli de trupa lui Mititelu, într-un moment în care Universitatea Craiova 1948 - liderul Ligii 2 era pe val, chiar neînvinsă!  Cu siguranță - părerea ne aparține - că ”despărțirea” se va vedea asupra evoluției echipei, cel puțin pe termen scurt! 

Seară de coșmar, pentru Rapid!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovarapid2020octDambovitapenet, Liga 2 / Echipa lui Nicolo Napoli pare să fie cea mai bună echipă din liga secundă! Ei bine, oltenii au demonstrat-o clar, în meciul cu Rapidul, când trupa lui Nicolo Napoli s-a impus categoric, după un joc dominat încă din start. Oltenii au deschis tabela relativ rapid, în minutul 7, când mingea venită din cornerul executat de Anghelina a fost deviată scurt, cu capul, în plasă, de către Diallo.

Tot mai multe cazuri de COVID 19 în Liga 2!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tgjiupetrolul2020pctDambovitapenet, Liga 2 / Ieri, au fost programate alte meciuri ale etapei a 7-a, într-o rundă ciuntită din cauza cazurilor de COVID 19, depistate în ultima vreme la mai multe echipe din eșalonul secund. Ei bine, de la ora 11,00, s-au jucat doar două meciuri, Metaloglobus vs CSM Reșița și Unirea Slobozia vs Ripensia Timișoara!

Liga 2 - Patru jocuri amânate, echipă exclusă...

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

slatinarapid2020Dambovitapenet, Liga 2 / Ieri, trebuia să se joace ASU Poli Timișoara vs Dunărea Călărași, dar meciul a fost amânat, din cauza celor șapte cazuri de COVID 19, în rândul bănățenilor! Totodată, au mai fost amânate alte trei jocuri! Clubului Pandurii Târgu Jiu i s-a respins din nou certificarea pentru acest sezon de Liga 2 și a fost exclus din campionat.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii