Minifotbal

Apelează 0729379596

Stiri sportive din Dambovita - Minifotbal

Știm și a doua finalistă în Cupa României!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001spitalulyb21Seară cu multe goluri în minifotbalul dâmbovițean! De la ora 20:00 a fost programată semifinala Cupei, între Young Boys și Spitalul.  Am avut parte de un duel frumos, între două echipe, spuneam dimineață, în formă! S-au marcat 10 goluri! Vezi cine sunt … autorii și informații despre joc! 

Meciul săptămânii în minifotbalul dâmbovițean

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecikrukspitalulDupă ce, zilele trecute, TIV a reușit să treacă de Kablutronik, în prima semifinală din Cupa României, la minifotbal, astăzi, avem un alt super…meci! Se întâlnesc, față în față, Young Boys – liderul, la zi în Superliga Bergenbier și Spitalul – o formație pe cât de bună, pe atât de…bătăioasă! Se anunță o confruntare de zile mari, la capătul căreia câștigătoarea obține… ”biletul” pentru finala de săptămâna viitoare!

Liga 1A - Clasament, la zi, plus jocurile până la final!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001vikingiihooligansPentru a veni în spriijinul echipelor din Liga 1A, la minifotbal, vă prezentăm o... surpriză! După omologarea tuturor rezultatelor la masa verde, vă oferim clasamentul, actualizat! Totodată, postăm și programul meciurilor care au mai rămas de disputat, nouă la număr! Bătrâna Doamnă și Bombonarii mai au de disputat câte patru jocuri, Red Dogs și Diavolii Roșii – trei, Vikings și Hooligans II – două.

Liga Companiilor și Cupa Hooligans – Rezultate și clasamente

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecikrukspitalulLupte încinse în Liga Companiilor! Trei echipe se bat pentru locul secund! IPA s-a desprins la șapte puncte. Dedeman poate fi trupa care poate încurca ...socotelile! Interesant ce se va întâmpla în restanța IPA – Kablutronik! Vezi rezultatele de ieri, clasamentul și cum arată ierarhia în Cupa Hooligans, dar și ce jocuri mai sunt de disputat!

Superliga Bergenbier – Rezultate și clasament

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001ybdivertisAseară au fost programate meciurile din etapa a 3-a, a returului, în play-off-ul Superligii Bergenbier. Vezi cum s-au încheiat partidele, clasamentul, actualizat și programul ultimelor două etape. 12 goluri, în cele trei jocuri de ieri.

Se încing luptele în Superliga Bergenbier!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001tivbranesti2Astăzi, vom avea alte trei meciuri pline de suspans și adrenalină! Se joacă titlul! S-ar putea ca luptele să se ducă până la ultimul fluier! Dar, în această seară sunt trei dispute de-a dreptul interesante! Vezi programul zilei, clasamentul și ce jocuri mai sunt până la finele sezonului!

Liga 1A – Rezultate, clasament, restanțe

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci1diavoliihooligansIeri și astăzi au fost programate alte trei meciuri în Liga 1A! Vikingii au remizat, aseară și au pierdut primul loc. Hooligans II câștigă, după ce marchează de cinci ori! Vezi rezultatele, clasamentul și restanțele! În curând, intrăm în linie dreaptă!

Horoscop