Stiri sportive din Dambovita - Onoare

Liga 5 - Avancronica etapei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onoareaugust2021Dambovitapenet, Liga 5 / S-au jucat 5 etape din noul sezon competițional și în mare cam vedem cine luptă pentru promovare și cine se... zbate pentru evitarea retrogradării! În primul caz se luptă pentru unul dintre primele două locuri - locul 1 din fiecare serie promovează direct, iar ocupantele locurilor secunde merg la baraj cu echipe de liga 4. În cea de-a doua situație ocupantele locurilor 13-18 - dacă nu și mai sus ceva - trebuie să fie extrem de precaute în vederea evitării - în primul rând a retrogradării directe și de ce nu și a barajului cu echipe de liga 6 - care vin cu mai mult elan! Trecând peste toate cele de mai sus să vedem cum stăm înaintea rundei a șasea - program și clasamente. 

Onoare - Rezultate și clasamente, Seniori, plus Juniori

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2023aprilieDambovitapenet, Onoare / Seria NORD - Aninoasa și Ungureni au început în forță sezonul, acumulând ambele, după primele 5 etape, maximum de puncte! Văcărești, Raciu, IL Caragiale și Colibași rămân în ”umbra” primelor două, așteptând pașii greșiți, dar condiția primă este ca fiecare să câștige! Gura Ocniței - singura echipă care n-a acumulat măcar un singur punct! Seria SUD - Pe primele două locuri - două noi promovate care nu ”se sperie” de mai titratele Tărtășești, Crețu, Finta sau chiar Corbii Mari! Poiana și Colacu au rămas cu ”mâna goală” după primele 450 de minute! Capul de afiș al etapei a șasea este meciul Crețu va Tărtășești, dar nu trebuie omisă nici întâlnirea de la Colacu, unde poposește liderul - Cojasca!

Onoare - Rezultate de azi, Seniori, plus Juniori

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2021augustDambovitapenet, Onoare / Astăzi, a fost etapă în Liga a 5-a! Vă prezentăm rezultatele înregistrate, atât în seria Nord, cât și în seria Sud, la Seniori și Juniori., Vom reveni cu informații din Onoare! Până atunci, să vedem cum s-au desfășurat lucrurile în această zi de duminică.

Au venit sancțiunile pentru Finta, după ”corecția” aplicată arbitrului, la Corbii Mari

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cartonasrosu2Dambovitapenet, Liga 5 / La finalul săptămânii trecute, am avut, după cum bine știți, acel conflict la partida Ravens Corbii Mari - Știința Finta, atunci când arbitrul a fost lovit cu pumnii de către un jucător al echipei oaspete, în minutul 16, în momentul în care centralul a indicat lovitură de pedeapsă pentru gazde. 

Liga 5 - Avancronica etapei

2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2023aprilieDambovitapenet, Liga a 5-a / Ne pregătim pentru o nouă etapă și la Liga a 5-a! Vezi care sunt meciurile din Nord și Sud, în dreptul cărora am lăsat și câteva păreri. Le dorim mult succes echipelor angrenate în competiție și sperăm să nu ne mai confruntăm cu situații ca cea de săptămâna trecută, de la Corbii Mari - Finta. 

Onoare - Rezultate, clasamente, etapa viitoare / Seniori, plus Juniori

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2023aprilieDambovitapenet, Onoare / Să recapitulăm rezultatele zilei de ieri și să vedem cum arată clasamentele actualizate plus programul etapei viitoare. În Onoare Nord - Aninoasa, Văcărești și Ungureni, un trio cu maximum de puncte! Și etapa viitoare avem Văcărești vs Ungureni! În ONoare Sud - Cojasca a făcut 3 pași în față! Lungulețu și Tărtășești completează podiumul. Meci înrerupt la Corbii Mari!

Arbitru bătut la Corbii Mari!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cartonasrosu2Dambovitapenet, Liga 5 / Aparent, meciul de la Corbii Mari, dintre gazdele de la Ravens și Știința Finta nu anunța ceva ieșit din tipar. Nu era nici măcar un duel cu implicații majore în clasament! Cel puțin deocamdată, pentru că se întâlneau ocupantele locurilor 6 și 7. Mai mult, nimeni nu se aștepta la violențe, mai ales că vorbim de două echipe de tradiție în fotbalul dâmbovițean, foste divizionare D! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii