Minifotbal

Apelează 0729379596

Stiri sportive din Dambovita - Fotbal de peste hotare

Andrei Ivan, titular în Rapid Viena – Altach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreivanrapidvienaMorenarul Andrei Ivan, prezent în echipa celor de la Rapid Viena, din minutul 1! A fost al doilea meci din campionat, pentru vienezi. Din păcate, am consemnat și prima confruntare în care formația lui Andrei a pierdut puncte. Vezi scorul final și cât a jucat dâmbovițeanul nostru.

Andrei Ivan, trei goluri în două jocuri

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivanrapidvienadigisportEste performanța morenarului nostru, Andrei Ivan! După cum bine știți, atacantul dâmbovițean evoluează la Rapid Viena, din această vară. După ce în primul joc oficial pentru austrieci a marcat două goluri (Cupa Austriei), aseară, în etapa inaugurală, a mai punctat o dată! Trei goluri, așadar, în doar două jocuri!

Andrei Ivan, pe val!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreivanrapidvienaChiar în aceste momente, Rapid Viena, echipa atacantului morenar, Andrei Ivan, joacă primul meci din campionat. În deplasare, la Admira Wacker! Suntem înainte de pauză, dar Andrei Ivan este, deja, pe lista marcatorilor! Vezi detalii!

Bravo, Andrei Ivan!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivanrapidviena121Rapid Viena a postat, pe prima pagină oficială a clubului, saltul lui Andrei Ivan după marcarea primului gol, în meciul din Cupa Austriei! La final, Rapid Viena s-a impus cu 5-0, pe terenul celor de la Kufstein, morenarul fiind autorul unei “duble”: la deschiderea şi închiderea tabelei!

Andrei Ivan, debut cu dreptul

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreivanrapidvienaAseară, morenarul Andrei Ivan a debutat cu dreptul în Austria, la noua lui echipă, Rapid Viena. Atacantul român a marcat primul gol al jocului, după doar cinci minute! Și nu a fost singura reușită! Partida Kufstein – Rapid Viena a făcut parte din turul 1 al Cupei Austriei.

Andrei Ivan marchează…rapid!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreivanrapidvienaCinci minute! De atât a avut nevoie Andrei Ivan pentru a marca primul gol într-un joc oficial, în Austria, la noua lui echipă, Rapid Viena! El a fost cel care a deschis scorul! Vezi, detalii despre partidă și reușita morenarului. 

Andrei Ivan a jucat o repriză cu Hamburger SV

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivanvienaRapid Viena - noua echipă a morenarului Andrei Ivan - a susţinut ultimul amical înaintea reluării sezonului oficial, întâlnind una dintre cele mai titrate echipe din Germania, Hamburger SV. Andrei Ivan a intrat după pauză şi avut o mare ocazie de a restabili egalitatea!

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii