Stiri sportive din Dambovita - Cupa Romaniei

Știm cele patru semifinaliste din Cupa României!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiova2021buzau2Dambovitapenet, Cupa României / Ieri, s-a jucat ultimul dintre cele patru meciuri ale sferturilor de finală din Cupa României, respectiv Călărași vs Dinamo. Vă prezentăm rezultatele complete ale sferturilor de final, cu mențiunea că în penultimul act al competiției vor fi prezente 3 echipe de liga 1 - CSU Craiova, Astra Giurgiu, Dinamo București și una din liga secundă - Viitorul Tg.Jiu.

Emil Săndoi, felicitat de olteni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoifelicitatAntrenorul Chindiei Târgoviște și-a sărbătorit luni ziua de naștere, iar a doua zi a primit un cadou de suflet de la componenții Universității Craiova. Căpitanul echipei din Bănie, Nicușor Bancu, i-a înmânat tehnicianului oltean un tricou imprimat cu numele lui Emil Săndoi și cu numărul 56, vârsta aniversată luni. Chindia a pierdut sfertul de Cupa României cu Universitatea, 0-1, la trei zile după victoria cu același scor din Liga I.

Chindia, eliminată din Cupă, după un joc modest

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiova2021buzau2Dambovitapenet, Cupa României / Chindia Târgoviște irosește o șansa importantă de a ajunge în semifinalele Cupei României, după un joc modest, în duelul cu Universitatea Craiova (n.red. scor 0-1), mai ales în partea secundă a partidei. Echipa pregătită de Emil Săndoi a avut șansa de a deschide scorul, dar cei care au marcat au fost oltenii, prin Cîmpanu, după o intervenție neglijentă a lui Dumitrașcu, în propriul careu, în minutul 25.

Program, Cupa României! Știm când joacă Chindia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiauta2021BDambovitapenet, Cupa României / După cum v-am informat, deja, Chindia Târgoviște va juca în sferturile de finală ale Cupei României cu CSU Craiova, probabil cel mai incomod adversar din această fază a competiției! Vă prezentăm programul complet, pe zile, așa cum a fost el stabilit! 

Ce meci, pentru Chindia, în Cupa României!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiauta2021BDambovitapenet, Cupa României / Chindia și-a aflat astăzi adversarul din sferturile de finală ale Cupei României. Echipa pregătită de Emil Săndoi va juca împotriva Universității Craiova pentru calificarea în semifinalele competiției, fază în care nu a ajuns vreodată vreo echipă din fotbalul târgoviștean.

Chindia află luni cu cine va juca în sferturile Cupei!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabucurie2021afcDambovitapenet, Cupa României / Calificată pentru prima dată după aproape 60 de ani în sferturile de finală ale Cupei României, Târgoviștea va afla luni cu cine se va duela pentru o performanță istorică, prezența în semifinalele competiției. Au rămas în cursă patru echipe din prima ligă, Chindia, Dinamo, U Craiova și Astra, și patru din eșalonul secund, U Cluj, Petrolul, Viitorul Pandurii și Dunărea Călărași, ultima calificându-se fără să joace în optimi, victorie la masa verde cu desființata Turris Tr. Măgurele.

Știm toate cele opt echipe calificate în sferturi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

farulchindia2021Dambovitapenet, Cupa României / Ieri, s-au disputat ultimele 3 meciuri din optimile de finală ale Cupei României, astfel că știm toate cele 8 sfertfinaliste: 4 din Liga a 2-a - Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, U Cluj, Viitorul Tg.Jiu și 4 din prima ligă - Chindia Târgoviște, Dinamo București, Astra Giurgiu și CSU Craiova. Vă prezentăm rezultatele complete ale optiumilor de finală!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii