Stiri sportive din Dambovita - Cupa Romaniei

Urban Titu, Cupa și Campionatul! ”Filmul” finalei!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

titu2024cuparomanieiDambovitapenet, Cupa României / Urban Titu a realizat eventul, demonstrând că a fost cea mai bună echipă a sezonului, dar după jocul din finală se pare că echipa n-a atins ”vârful de formă”! Și greul abia acum începe - vine barajul de promovare în liga 3 - meciul tur cu Ișalnița fiind programat pe 16 iunie, la Titu. Oricum, atomosfera a fost una de finală - într-o organizare excelentă - ”bilă albă” pentru AJF Dâmbovița, chiar dacă cele două echipe au cam rămas datoare la capitolul ”spectacol” - filmul jocului fiind unul de... scurt metraj, cu puține faze de poartă!

Ziua în care se decide câștigătoarea Cupei! Urban sau Recolta?

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cuparomaniei2024maieugenDambovitapenet, Cupa României / Astăzi, de la ora 14:00 este programată finala Cupei României, faza județeană! Jocul ce se va disputa pe stadionul ”Eugen Popescu” are toate șansele să stabilească un nou record de asistență pentru un duel din fotbalul județean! Cine va reuși să cucerească marele trofeu? Urban Titu sau Recolta Gura Șuții? 

Se apropie marea finală! Va fi record de asistență pentru fotbalul județean!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

eugenpopescumai2023qDambovitapenet, Cupa României / Urban Titu și Recolta Gura Șuții își vor disputa sâmbătă, de la ora 14.00, al doilea trofeu județean, Cupa României - faza județeană, la Târgoviște, pe stadionul ”Eugen Popescu”.  Intrarea va fi liberă, dar se va face în baza unor bilete cu valoare 0, care trebuie scanate la turnicheți, și care vor fi luate de la intrarea în stadion.

Cine câștigă Cupa României, faza județeană? Titu sau Gura Șuții?

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cuparomaniei2024vDambovitapenet, Cupa României / Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 14.00, va avea loc finala Cupei României, faza județeană, pe cel mai cochet stadion din Dâmbovița, ”Eugen Popescu”. Așadar, ne pregătim pentru jocul dintre Urban Titu și Recolta Gura Șuții. Finala aduce față în față cele mai în formă echipe ale momentului: Urban Titu - campioana județeană și Recolta Gura Șuții - fosta campioană județeană și locul secund în ediția recent încheiată.

Spectaculos! Urban Titu - Recolta Gura Șuții se joacă pe ”Eugen Popescu”!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

eugenpopescumai2023qDambovitapenet, Cupa României / Ce finală și ce loc de disputare! Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a reușit să surprindă pe toată lumea în cursul zilei de astăzi, după ce a făcut marele anunț! Finala Cupei României, faza județeană, se joacă pe stadionul ”Eugen Popescu”, din Târgoviște! Duelul este proigramat pe 1 iunie, de la ora 13:00! 

Ce finală vom avea în Cupa României, faza județeană!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

gurasutiifieni2024Dambovitapenet, Cupa României / După ce Urban Titu a trecut de Roberto Ziduri, cu 4-1, în prima semifinală, ieri, a venit rândul celor de la Recolta Gura Șuții să ”dea de pâmânt” cu adversara! Asta pentru că a fost 5-0, în fața celor de la CSM Fieni. O diferență, spunem noi, prea mare pentru o semifinală și mai ales în fața unei formații care avea obiectiv câștigarea cupei. Vorbim de un obiectiv declarat. 

Urban Titu, o nouă victorie categorică în fața celor de la Ziduri!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

urbantitu2024aprilieDambovitapenet, Cupa României / Astăzi, s-a jucat prima semifinală din Cupa României, faza județeană. La capătul celor 90 de minute, Urban Titu a trecut de Roberto Ziduri cu un scor ce ne scutește de orice comentarii: 4-1! Asta după ce sâmbătă cele două s-au întâlnit și în campionat, victoria fiind tot de partea Urbanului și tot cu un scor categoric: 6-1. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii