Stiri sportive din Dambovita - Baschet

Când te învinge și Phoenix Constanța…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmconstantaCând te învinge și ultima clasată, nu prea vedem cam ce argumente ar mai putea fi aduse întru... apărarea echipei! Sigur, am înțeles situația prin care trece clubul, dar parcă este mult prea mult, să se întâmple și așa ceva! Vă prezentăm rezultatul meciului și câteva informații din liga de baschet feminin.

CSM Târgoviște rămâne pe locul 3

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmbaschet12Ieri, s-au jucat ultimele două meciuri din etapa a 9-a a fazei a doua - Liga Națională de Baschet feminin. Vă prezentăm rezultatele complete ale rundei, clasamentul la zi și programul etapei de miercuri! Succes, CSM Târgoviște! 

CSM Târgovişte s-a calificat în Turneul Final al Cupei României!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

baschet3x3csmtgvSâmbătă şi duminică, la Sf.Gheorghe s-au desfăşurat ultimele două turnee din cadrul Cupei României la baschet feminin, 3x3! Intră să vezi rezultatele echipei târgoviştene şi clasamentul final! Baftă, CSM, la Turneul Final!

La CSM vine o campioană, cu Sepsi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

teodoraneaguTransfer reușit la CSM Târgoviște! Clubul anunță, oficial, transferul Teodorei Neagu, sportivă ce are în palmares un titlu național cu Sepsi Sf. Gheorghe! A mai jucat și la rivala ICIM Arad! Bine ai venit în familia CSM-ului, Teodora Neagu!

Urmează un nou test pentru CSM Târgoviște!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmbaschetSituație inedită în ultima etapă din Liga Națională de Baschet Feminin. CSM Târgoviște și Phoenix Constanța au pierdut meciurile de acasă cu același scor! CSM Târgoviște rămâne pe locul 3, dar distanța față de Brașov este de doar un punct! Și urmează un test important!

Campionatul naţional de baschet juniori

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingebaschet2Sâmbătă şi duminică au fost programate alte meciuri din faza a doua a campionatului naţional de baschet juniori şi junioare U16 şi U18. Intră să vezi rezultatele, clasamentele şi programul echipelor târgoviştene! Succes, pe viitor!

CSM Târgoviște, șanse la locul 3!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmconstantaDupă ce sezonul trecut CSM Târgoviște a jucat în cel de-al doilea eșalon al baschetului feminin românesc, acum, echipa pregătită de Cătălin Tănase este ”în cărți” pentru locul 3. Cel puțin! Antrenorul târgoviștean ne-a vorbit despre șansele fetelor noastre la medalii!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii