0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ucraiova122Universitatea Craiova - campioana judeţului Dolj, adversara Gloriei Corneşti în barajul de promovare în Liga a 3-a, nu va mai disputa ultimul meci din play-off! Motivul este... incredibil! Adversarii merg la mitingul PSD,  de la Bucureşti! Cât despre barajul cu cei de la Cornești, craiovenii spun așa: ”Din fericire pentru noi, tragerea la sorţi ne-a adus, probabil, cel mai facil adversar: campioana judeţelui Dâmboviţa”.


“Ultimul meci înainte de baraj, cel cu Jiul Podari, nu se mai ţine, deoarece aceştia trebuie să fie prezenţi la mitingul PSD din Bucureşti”, scrie Marcel Iancu - managerul Universităţii Craiova, pe pagina sa de facebook! ,,Echipa Jiul Podari a introdus astazi la AJF Dolj o cerere prin care arata ca este în imposibilitatea să organizeze partida de acasa dintre Jiul Podari si FC U Craiova 1948, motiv pentru care meciul se va câstiga la masa verde. Cu aceasta ocazie anuntam suporterii nostrii ca urmatoarea partida va fi la Cornesti pe 16 iunie la ora 18.00, meciul tur din barajul de promovare în Liga a 3-a. Am rugamintea, nu numai eu, ci si clubul si echipa, sa ne însotiti în numar cât mai mare la Cornesti, pentru a reusi si a transa calificarea în Liga a 3-a, înca din meciul tur,,…

Şi continuă Marcel Iancu: Dupa publicarea acestui articol, in timp ce incercam sa postez despre aceasta problema pe mitingcujapca.ro, am gasit urmatorul raport deja postat”:

„In urma cu 2 zile jucatorii echipei Podari au fost anuntati de catre antrenor si primar ca in data de 9 iunie nu vor disputa meciul cu echipa FC Universitatea Craiova (adevarata si continuitoarea echipei orasului Craiova din liga a 4-a). In ciuda comunicatului asociatiei judetene de fotbal cu privire la data si ora disputarii etapei de fotbal acestia (primarul si antrenorul) ne-au comunicat: ,,nu stam intr-un comunicat cu privire la data si ora disputarii partidei! Putem sa jucam si duminica si daca nu… nu jucam! Trebuie sa fim alaturi de ceilalti participanti la miting. O sa fim in jur de 50 de mii de oameni care vom pleca din Dolj”… Aşa că nu este o glumă, “mobilizarea” pentru miting!

Revenind la meciul de baraj, oltenii par încântaţi de meciul cu Gloria Corneşti, mai ales că prima manşă se va disputa la Corneşti: “Din fericire pentru noi, tragerea la sorţi ne-a adus probabil cel mai facil adversar: campioana judeţelui Dâmboviţa. Cel mai periculos adversar pe care riscam să-l întâlnim era Flacăra Horezu (Vâlcea) sau Petrolul Bustuchin (Gorj)”, scrie pe “fcucraiova1948.ro”

În altă ordine de idei, echipa lui Nicolo Napoli a terminat sezonul regulat al Ligii a 4-a Dolj, fără înfrângere:

1.Universitatea Craiova 26 26 0 0 145-21 78p

În play-off, unde participă primele 4 clasate (n.r. - se joacă sistem “fiecare cu fiecare”, la care se adaugă şi rezultatele din sezonul regulat) a obţinut următoarele rezultate: 11-0 şi 4-1 cu Ştiinţa Bechet, 2-1 şi 4-0 cu Dunărea Calafat, 3-1 şi… 3-0 (ultimul meci, din 9 iunie) cu Jiul Podari * Clasamentul din play-off, înaintea ultimei etape, cea de sâmbătă, 9 iunie:

1.U Craiova 1948 11 11 0 0 51-7 33p
2.Dunărea Calafat 11 4 1 6 17-24 13p
3.Jiul Podari 11 3 2 6 19-25 11p
4.Ştiinţa Bechet 11 1 3 7 12-43 6p

În Cupa României, U Craiova a dispus în semifinale cu 5-0 şi 12-0 de Unirea Amărăştii de Jos. În finală, pe 27 iunie: u Craiova vs Jiul Podari.
Foto (Jurnalul Olteniei): U Craiova 1948

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii