1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

laviniaolteanu321Lavinia Olteanu, multipla noastră campioană și medaliată la marile concursuri internaționale, și-a mai adăugat o medalie de aur în bogatul palmares! De această dată la Campionatele Naționale de Karate Interstiluri, desfășurat la Izvorani. Felicitări și mult succes!

 

La Izvorani s-au desfășurat Campionatele Naționale de karate Interstiluri, competiție care a reunit, ca de fiecare dată, cei mai buni karateka din cele șase comisii ale Federației Române de Karate și un ultim prilej de selecție în lotul național pentru Campionatele Europene de la Guadalajara (27-31 martie). Printre laureații ediției 2019, s-a numărat și multipla noastră medaliată - Lavinia Olteanu (CSA Steaua București) care și-a mai adăugat încă un titlu de aur, în bogatul palmares. Felicitări, Lavinia și baftă la europenele din Spania, de peste două săptămâni!

Foto / facebook

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii