1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiapetrolul2019eugenpopescuDambovitapenet, Superliga / Chindia e pe drumuri din vara lui 2019, de când a promovat în Liga I, și tot de atunci autoritățile avansează diverse termene pentru finalizarea stadionului ”Eugen Popescu”, niciunul respectat! În tot acest timp, la Chindia au fost operate multe modificări la nivelul lotului sau al băncii tehnice, ajungându-se la paradoxul ca un tehnician, Emil Săndoi, să nu conducă echipa nici măcar într-un singur meci la Târgoviște, chit că a antrenat echipa mai bine de două sezoane.



Alți jucători - și nu sunt deloc puțini – care au pus umărul la promovare, au părăsit-o pe Chindia fără să aibă ocazia de a juca în fața propriilor suporteri, pe arena unde s-a sărbătorit câștigarea Ligii a II-a.

Dambovitapenet.ro a analizat lotul Chindiei în acest start de sezon și a găsit doar zece jucători care au evoluat, măcar într-un singur meci, pe ”Eugen Popescu”.

Iată-i: Cătălin Căbuz, Cristian Cherchez, Cornel Dinu, Daniel Popa, Daniel Neguț, Adrian Ioniță, Andrei Șerban, Cosmin Atanase, Andreas Mihaiu, Denis Dumitrașcu. Adică, la o simplă numărătoare, doar 10 din cei 27 de fotbaliști din lot, puțin mai mult de o treime.

Situația de la Târgoviște e unică în fotbalul românesc și, din păcate, a ajuns subiectul ironiilor mass-media și nu numai. Mai grav este faptul că nici data afișată acum pe panourile de pe șantier ca și termen de finalizare a lucrărilor la stadion, 31 octombrie, nu va fi în niciun caz respectat. Când va reveni Chindia acasă, nu știe nimeni cu exactitate! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii