1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameciminifotbal002Opt echipe luptă pentru supremație în al doilea eșalon din minifotbalul dâmbovițean! Avem doi…sateliți, care nu pot emite pretenții la promovare. Dar ne așteptăm la jocuri spectaculoase din partea celor de la TIV II și Hooligans II. Vikings, Bombonarii și Red Dogs trag la promovare! Probabil și Laminiorului! Nu știm încă multe despre Victory Team și Juventus. Vezi prima avancronică a etapei!

 

Juventus TGV – Victory Team, ora 15
Primul meci din liga 1A aduce, față în față, două formații despre care nu știm prea multe lucruri… Așa că va fi un meci interesant de privit. Abia apoi ne vom putea da seama despre potențialul celor două trupe…

TIV II – Red Dogs, ora 16
Satelitul celor de la TIV are meci cu … Red Dogs! Cu siguranță va fi un joc atractiv, cu un plus pentru…gazde. La TIV II sunt așteptați să evolueze mulți dintre jucătorii de la Bătrâna Doamnă, echipă care în campionatele trecute făcea senzație! De partea cealaltă, la Red Dogs evoluează mulți jucători care activează în Liga Companiilor. Ce va fi? Credem noi un meci cu cel puțin cinci goluri!

Vikings – Hooligans II, ora 17
Interesant duelul dintre Vikingii și satelitul celor de la Hooligans! Vikings este o formație cu pretenții la promovare, așa că ne așteptăm să înceapă în forță, campionatul. Să vedem și dacă vor reuși! Hooligans II se anunță un adversar puternic. Pronostic 1X.

Bombonarii – Laminorului, ora 18
Cel mai tare joc al etapei se dispută de la ora 18:00. Ambele formații au putut fi văzute în Cupa României, așa că putem emite câteva... așteptări. În primul rând va fi un meci în care ambele formații vizează victoria! Bombonarii au de partea lor ambiția, Laminorului… tupeul, în sensul bun al cuvântului. Orice rezultat poate fi posibil și, credem noi, ambele trupe vor marca de cel puțin două ori.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii