1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecicobia101După... „măcelul” de duminică, unde trupa lui „Friţ” a fost „ciugulită” serios de „corbii negri”, miercuri, Viitorul a reuşit o remiză meritată în disputa cu Unirea Cobia... Vezi detalii despre meciul găeștenilor, contra celor de la Cobia. 

 

Viitorul Găeşti - Unirea Cobia 1-1. După comentariile lui „Friţ”, băieţii lui s-au autodepăşit, făcând un meci excelent în compania celor de la Unirea Cobia, un adversar extrem de dificil. „Am făcut cel mai bun joc din acest campionat, iar pe final am fost egalaţi”, adaugă antrenorul Viitorului, declaraţie la care... subscriem şi noi, mai ales după 2-6 şi 3-10! Când omul are dreptate, are! De partea cealaltă, cobienii şi-au „udat” noul echipament, primit de la sponsorul echipei, chiar în preziua meciului. Duminică, Viitorul are „derbi” de Găeşti la... Straoşti - noua echipă a lui Ionuţ Radu, victorioasă în deplasare, în vreme ce Cobia primeşte vizita unui vechi rival, din... timpurile bune - Flacăra Valea Mare!

Foto (facebook): Unirea Cobia în noul echipament

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii