Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Astăzi, ședință la Comitetul Executiv, de la AJF Dâmbovița!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Astăzi, de la ora 15:00, este programată ședința Comitetului Executiv, din cadrul AJF Dâmbovița. Sperăm că indiferent de stabilirea datelor la care se vor desfășura meciurile din miniturneul pentru desemnarea campioanei județene, cel puțin va fi stabilit programul celor trei etape, la care vor participa Roberto Ziduri, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții!

AJF Argeș a stabilit datele meciurilor de baraj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci9După cum deja v-am informat, în urma tregerii la sorți a grupelor pentru barajul de promovare în Liga a 3-a, campioana județului Dâmbovița a fost repartizată în grupa A - Regiunea 5, alături de campioanele județelor Argeș și Dolj. Argeșenii au stabilit când își vor desemna campioana! 

De ce.... promovări pe ”alese”?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Primele reacții la materialul legat de ocuparea locurilor vacante în Liga a 4-a au și apărut, motiv pentru care și noi revenim cu informații despre modul în care ”se lucrează” la AJF Dâmbovița! Cert este că, din câte am aflat, la AJF Dâmbovița se iau decizii fără acoperire!

Promovări pe... alese?

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001runcucolibasi1Fotbal județean / O știre care confirmă faptul că președintele AJF Dâmbovița ar dori să ”ocolească” părerea Comitetului Executiv!  Se pare că Emil Tudor are o ”listă”  cu echipele care ar trebui promovate în Liga a 4-a, pe locurile vacante apărute după decizia schimbării sistemului competițional cu două serii a câte 14 echipe!

Atenție! Interzis, la amicale, în județ!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci29Atenție! Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Dâmbovița le readuce aminte grupărilor din fotbalul județean că, deocamdată, este interzisă organizarea de meciuri amicale! Asta după ce, zilele trecute, mai multe formații s-au întâlnit la fotbal amica! Vezi comunicatul AJF!

Amicale, în județ - 16.06.2020

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci46Fotbal județean / După ce ieri, v-am prezentat primul rezultat înregistrat într-o partidă amicală, astăzi, suntem în măsură să vă mai oferim încă un scor, din fotbalul amical județan. Vom reveni cu informații, de fiecare dată când va fi cazul. Să sperăm că, ușor-ușor, lucrurile vor intra pe un făgaș normal și ne vom putea bucura de o vară cu fotbal. 

Jocuri amicale, în județ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci88tataraniFotbal județean / Cei mai ”curajoși” au început, deja, pregătirile pentru noul sezon! Vă prezentăm, așa cum am făcut-o de fiecare dată, înaintea startului oficial programul și rezultatele la zi ale meciurilor de pregătire ale echipelor din campionatul județean!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii