Stiri sportive din Dambovita - Handbal

Din lumea handbalului dâmbovițean

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Continuăm incursiunea în lumea handbalului juvenil dâmbovițean, pentru că la seniori, se pare că mai avem de așteptat ceva vreme! Le ținem pumnii strâmnși sportivilor noștri și așteptăm rezultate din ce în ce mai bune! Este greu, știm, dar nu imposibil! 

Din lumea handbalului dâmbovițean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Continuăm, să vă ținem la curent cu evoluțiilor echipelor de juniori dâmbovițene în campionatele naționale. La juniori/junioare II a fost pauză. Vom reveni cu informații. Deocamdată, să vedem cum s-au descurcat junioarele care au avut de disputat un meci zilele trecute. 

Handbal - Rezultate și clasamente, în competițiile dâmbovițenilor!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Continuăm să vă ținem la curent cu evoluțiilor echipelor de juniori dâmbovițene în campionatele naționale. Avem reprezentante la Juniori II, Juniori III și Junioare III. Mult succes, pe mai departe! Vom reveni cu informații din handbalul dâmbovițean. Succes, tuturor! 

Campionatul național de handbal juniori - Rrezultate și program!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalmasculinDambovitapenet, Handbal / Așa după cum v-am promis, vom încerca să vă ținem la curent cu evoluțiilor echipelor de juniori dâmbovițene, în campionatele naționale. Le ținem pumnii strânși sportivilor noștri și așteptăm cât mai multe victorii din parte lor. Vom reveni cu informații, pe parcursul timpului. 

Juniorii dâmbovițeni în competițiile de handbal

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Ne-am propus să depășim ”granițele” competițiilor fotbalistice - de care ne ocupăm în mod curent - și să vă prezentăm noutăți și din celelalte sporturi pe echipe, unde sunt prezenți sportivii dâmbovițeni. Vom începe cu handbalul - un sport care de-a lungul timpului ne-a adus destule satisfacții în competițiile juvenile - mai ales prin rezultatele echipelor morenare.

Handbal juvenil dâmbovițean - Clasamente, la zi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Continuăm trecerea în revistă a rezultatelor și pozițiilor în clasament e echipelor dâmbovițene în campionatele naționale pentru juniori. Mult succes, pe mai departe! Vom reveni cu informații! Până atunci, să vedem cum stau lucrurile în acest moment, în toate ligile în care sunt echipe dâmbovițene! 

Handbalul feminin morenar își continuă aventura!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handballmorenifete2022Dambovitapenet, Handbal / Al doilea an competițional în campionatul național al junioarelor I, pentru tinerele hanbaliste de la GSIP Moreni pregătite de Cătălin Nicolae, în ”umbra” cărora se află și cunoscutul arbitrul din elita handbalui românesc – Robert Harabagiu!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii