Stiri sportive din Dambovita - Handbal

Handbal - Rezultate și clasamente, în competițiile dâmbovițenilor!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Continuăm să vă ținem la curent cu evoluțiilor echipelor de juniori dâmbovițene în campionatele naționale. Avem reprezentante la Juniori II, Juniori III și Junioare III. Mult succes, pe mai departe! Vom reveni cu informații din handbalul dâmbovițean. Succes, tuturor! 

Campionatul național de handbal juniori - Rrezultate și program!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalmasculinDambovitapenet, Handbal / Așa după cum v-am promis, vom încerca să vă ținem la curent cu evoluțiilor echipelor de juniori dâmbovițene, în campionatele naționale. Le ținem pumnii strânși sportivilor noștri și așteptăm cât mai multe victorii din parte lor. Vom reveni cu informații, pe parcursul timpului. 

Juniorii dâmbovițeni în competițiile de handbal

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Ne-am propus să depășim ”granițele” competițiilor fotbalistice - de care ne ocupăm în mod curent - și să vă prezentăm noutăți și din celelalte sporturi pe echipe, unde sunt prezenți sportivii dâmbovițeni. Vom începe cu handbalul - un sport care de-a lungul timpului ne-a adus destule satisfacții în competițiile juvenile - mai ales prin rezultatele echipelor morenare.

Handbal juvenil dâmbovițean - Clasamente, la zi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalfemininDambovitapenet, Handbal / Continuăm trecerea în revistă a rezultatelor și pozițiilor în clasament e echipelor dâmbovițene în campionatele naționale pentru juniori. Mult succes, pe mai departe! Vom reveni cu informații! Până atunci, să vedem cum stau lucrurile în acest moment, în toate ligile în care sunt echipe dâmbovițene! 

Handbalul feminin morenar își continuă aventura!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handballmorenifete2022Dambovitapenet, Handbal / Al doilea an competițional în campionatul național al junioarelor I, pentru tinerele hanbaliste de la GSIP Moreni pregătite de Cătălin Nicolae, în ”umbra” cărora se află și cunoscutul arbitrul din elita handbalui românesc – Robert Harabagiu!

Handbalul morenar... revine!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalmoreni121Junioarele de la secția de handbal a Grupului Industrial Petrol Moreni au reluat de câteva zile antrenamentele, după o pauză mai lungă de patru luni. Pregătirile și meciurile oficiale au fost oprite la jumătatea lunii martie, odată cu instituirea stării de urgență.

Handbalul dâmbovițean, în derivă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoHandbal / Cam ce am putea spune când echipele de seniori ocupă ultimele poziții în clasamantele seriilor, iar două dintre echipele de juniori sunt penalizate pentru ”nerespectarea cerințelor vârstă”? Oricum, aflându-ne la finele sezonului din acest an, ne-am propus să facem o trecere în revistă a rezultatelor și pozițiilor în clasamente ale echipelor dâmbovițene. Și încă ceva: suntem tare curioși dacă și în acest an, la Gala Sportului Dâmbovițean, vor (mai) fi premiate și echipele de handbal de la CSU Târgoviște! Pentrui ce? Probabil că doar organizatorii știu de ce, mai ales că n-ar fi singura... ciudățenie, când se împart diplome și plachete!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii