1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001sepsicsmtargovisteDambovitapenet, Baschet / Atunci când nimeni nu se mai aștepta, CSM Târgoviște a fost primită într-un nou sezon, la baschet feminin. Echipa pregătită de Cătălin Tănase debutează chiar astăzi, într-un meci în fața unei mari rivale, în sezoanele trecute... Vă prezentăm comunicatul oficial al grupării de sub Turn! ”Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a primit acceptul de a evolua în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Jucătoarele pregătite de Cătălin Tănase vor debuta vineri în campionat cu un meci infernal. Echipa noastră va evolua în turneul de la Sfântu Gheorghe, acolo unde se vor mai afla echipa gazdă, ACS Sepsi SIC, KSE Târgu Secuiesc și CS Țara Bârsei 2011 Brașov.

Programul turneului din Covasna este următorul:

Ziua 1 – Vineri, 27 noiembrie 2020
ora 16:00: KSE Târgu Secuiesc – CS Țara Bârsei 2011 Brașov;
ora 19:00: ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CS Municipal Târgoviște.

Ziua 2 – Sâmbătă, 28 noiembrie 2020
ora 16:00: CS Municipal Târgoviște – KSE Târgu Secuiesc;
ora 19:00: ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – CS Țara Bârsei 2011 Brașov.

Ziua 3 – Duminică, 29 noiembrie
ora 16:00: CS Țara Bârsei 2011 Brașov – CS Municipal Târgoviște
ora 19:00: ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – KSE Târgu Secuiesc

Lotul Municipalului pentru primele trei meciuri ale noului sezon competițional este următorul:
Larisa Toma, Alina Savu (Chivu), Gabriela Irimia, Ancuța Stoenescu, Alexandra Ghiță, Maria Daiana Tănase, Cristina Badi, Iuliana Manole, Evelina Petrof, Elena Iancu, Diana Ignat- Kleeman.

Antrenor principal: prof. Cătălin Tănase
Antrenori secunzi: Miruna Crâsnic și Larisa Toma.”


Succes, CSM Târgoviște!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii