1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmcsmsatumareDambovitapenet, Baschet feminin / Echipa națională de baschet feminin se pregătește pentru jocurile oficiale cu Cehia (4 februarie) și Italia (6 februarie), de la Istanbul, contând pentru preliminariile CE. Din lot fac parte și trei jucătoare de la CSM Târgoviște, Alexandra Ghiță, Gabriela Irimia și Evelina Petrof. La intrarea in cantonament, pe 29 ianuarie, sportivele si staff-ul tehnic vor efectua o testare RT-PCR. Conform cerintelor FIBA, sportivele vor mai efectua o testare pe 26 ianuarie, perioada in care se afla la echipele de club.

 

Dupa doua zile de pregatire in Capitala, pe 31 ianuarie, noua din cele douasprezece sportive se vor deplasa in hub-ul FIBA de la Istanbul, acolo unde li se vor alatura "stranierele" Elisabeth Pavel (UMCS Lublin - Polonia), Gabriela Marginean (Landerneau Bretagne - Franta) si Ashley Walker (Ormanspor - Turcia).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii