1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvbrasov2021aprDambovitapenet, Baschet / Astăzi, de la ora 18:00, CSM Târgoviște va încerca să obțină primul succes din acest sezon! Meciul de la Brașov se anunță a fi unul dificil, așa după cum a prefațat jocul chiar Cătălin Tănase, antrenorul Târgoviștei, în exclusivitate pentru dambovitapenet.ro.

De la ora 18:00 se dispută duelul dintre Olimpia Brașov și CSM Târgoviște, adică al cincilea joc pentru fetele pregătite de Cătălin Tănase, în acest sezon, pe prima scenă a baschetului românesc. Misunea Târgoviștei nu va fi deloc ușoară, o spune chiar antrenorul echipei noastre.

”Șansele noastre sunt minime, dar vom da tot ce putem pentru a obține un prim succes! Brașovul s-a întărit față de sezonul trecut, iar noi am pierdut jucătoare importante, precum Irimia, Popescu și Pricop. Mai nou, Daiana Tănase a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, după ultimul joc, cu Agronomia”, a declarat Cătălin Tănase, înaintea jocului de astăzi.

Până acum, echipa noastră nu a obținut nici un succes în actuala stagiune și se află pe ultimul loc în prima ligă a bashetului feminin.

Ca un amănunt interesant, Olimpia are o cotă de 1,01, în cazul unui succes, în timp ce CSM Târgoviște are o cotă de… 11! Să fie momentul pentru o surpriză?

Hai, CSM! Succes!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii