1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

baschet3x3oct21Dâmbovitapenet, Baschet / Din păcate, CSM Târgoviște s-a oprit în sferturile de finală ale Cupei României, la baschet 3 x 3! În meciul disputat cu CSM Constanța, echipa noastră s-a văzut învinsă, cu 16-13, exact de echipa care cu o săptămână în urmă o învingea și în campionat! 



De precizat, CSM Constanța s-a oprit și ea în semifinale, fiind învinsă de FCC Arad, cu 16-15. În finală, FCC Arad a dispus de Rapid București, cu 21-13. 

________

CSM Târgoviște face senzație la Cupa României, 3x3! Fetele noastre s-au calificat în sferturile de finală, după ce, atenție, au fost în aceeași grupă cu Sepsi, pe care învins-o! Bravo, CSM Târgoviște! Vezi rezultatele de azi, plus programul sferturilor! 

CSM Târgoviște a făcut parte din grupa F, alături de Sepsi Sf Gheorghe și CSU Oradea. 

Rezultatele zilei:
Sepsi - CSU Oradea 13-11
CSM Tîârgoviște - CSU Oradea 21-4
Sepsi - CSM Târgpviște 15-21

Jucătoarele CSM-ului
- Ana Maria Vîrjoghe;
- Ana Ivan;
- Cristina Badi;
- Daria Negru.

În urma acestor rezultate, CSM Târgoviște se califică în sferturi, acolo unde va da peste CSM Constanța 

Programul sferturilor: 
Agronomia București - CSM Târgu Mureș 
Rapid București - Olimpia CSU Brașov
FCC Arad - Universitatea Cluj 
CSM Constanța - CSM Târgoviște (mâine, ora 10:20) 

Succes, CSM Târgoviște! Vom reveni ! 

Foto: DigiSport.ro 

________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii