1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmbaschettgv009Încă o victorie pentru fetele noastre și CSM revine pe prima poziție în clasamentul ligii secunde din baschetul feminin românesc. Târgoviștencele mai au de disputat un singur meci din faza a doua a competiției, în deplasare, la Oradea.

 

CSM Târgoviște – Agronomia București s-a terminat 74-57. Așadar, victorie lejeră pentru târgoviștence, care au revenit pe prima poziție a clasamentului. Am remarcat atitudinea Larisei Toma care, deși are dublul vârstei multora dintre coechipiere, a alergat tot jocul. Ba mai mult, înaintea meciului, la încălzire, Larisa era un fel de antrenor pentru fetele noastre, cărora le oferea, continuu, indicații. Felicitări și mulțumim pentru tot ce ai făcut și faci pentru baschetul din Târgoviște! Revenind la joc, trebuie să spunem că cea mai bună marcatoare a fost, de departe, Alina Chivu, cu 22 de puncte.

Clasament, în partea superioară
1CS Municipal Targoviste 12/1 25
2.CS Phoenix Constanta 11/2 24
3.Universitatea CSM Oradea 9/4 22

Ultimul joc al fetelor noastre, din faza a doua a competiției, va fi pe 22 aprilie, la Oradea. Apoi, urmează faza a treia (ultima), atunci când se vor întrece, într-un turneu, primele patru echipe. Cele mai bune, două la număr, vor promova în Liga Națională. Există posibilitatea ca acest turneu să se desfășoare la Târgoviște. Vom reveni cu detalii, la momentul potrivit.

Hai, CSM Târgoviște!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii