1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmpromovarebaschet5543Zilele acestea, la Târgoviște a fost organizat Turneul de promovare în Liga Națională de Baschet Feminin! Fetele noastre au obținut trei victorii din tot atâtea meciuri! Felicitări, CSM Târgoviște! Echipa noastră se pregătește de marile meciuri! 

 

După, 70-55 cu Rapid București și 74-66 cu CSM Oradea, astăzi, fetele noastre au bifat și cel de-al treilea succes: 71-68, cu Phoenix Constanța! Grație acestor rezultate, echipa pregătită de Cătălin Tănase, Ioan Valerian și Larisa Toma a obținut dreptul de a juca în Liga Națională. Doar că există o problemă: datoria de aproape 100.000 de euro. Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște spune că formația noastră va evolua prima scenă a baschetului feminin românesc. Acum, nu ne rămâne decât să vedem în ce condiții! Pentru că e foarte probabil ca Federația Română de Baschet să nu primească echipa noastră în prima ligă, până când datoria nu va fi achitată. În plus, CSM-ul are interzis la transferuri. Ar fi păcat ca munca fetelor care au luptat pentru promovare să nu fie răsplătită cu un sezon în LNB!

Vom mai avea timp să vorbim despre acest aspect! Până atunci, FELICITĂRI, CSM! 

“O promovare anticipată și mult dorită! Nici nu avea cum sa se întâmple altfel, pentru că avem cel mai bun staff tehnic din România și am format o echipă  tânără, cu mari perspective. Sigur, va fi dificil să suportăm, în continuare, sancțiunile și interdicția de a face transferuri, dar sperăm să găsim soluții. Poate și cei care au băgat clubul în problemele astea se vor simți și vor face ceea ce nu au făcut la timp. Le felicit pe fete, pe antrenori și pe toți membrii echipei tehnice! Este bine de știut că aceste fete au o singură înfrângere în acest sezon, în cele trei competiții la care au participat și pe care le-au câștigat: CN U18, CN U20 și Liga 1.” - Ciprian Prisăcaru, director CSM Târgoviște


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii