4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

terensintetic2020Dambovitapenet, Special / Echipa mare a Chindiei Târgoviște, grupele de juniori ale clubului și nu numai vor avea, cât de curând, un teren de antrenament la standardele anului 2020. În vecinătatea Complexului Turistic și de Natație, Primăria în colaborare cu FRF au amenajat o bază cu gazon artificial și instalație de nocturnă.



Ultimele probe la sistemul de iluminat au fost efectuate marți seară. În scurt timp, arena va fi inaugurată, astfel că aici se vor putea desfășura meciuri amicale și antrenamente, inclusiv pe timpul iernii.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii