1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

asismedicalracariDambovitapenet, Special / ”Doctorul” - așa cum l-a cunoscut toată lumea fotbalui dâmbovițean și nu numai, a plecat dintre noi! Pentru el nu conta numele adversarului... ”Unirea Răcari” era echipa și stadionul unde nimeni nu câștiga! Așa era el ...vroia mereu să " bată Racari "! Prin mâna lui au trecut generații de fotbaliști, din divizia C, liga 4, Onoare, Promoție...



Drum bun, nea Șuță și Dumnezeu să te odihnească în pace și ”să ai grija ...sus acolo și să-i doctoricești pe toți ai noștri : Moxu, Viorel, Piticu, Tatica și nu în ultimul rand Nea Nicu Tatulescu!”, după cum notează unul dintre membrii staffului Unirii!


Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii