1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ticagheorgheDambovitapenet, Special / Ieri, a avut loc o ediție atipică a Memorialului Tică Gheorghe, întrecere care are loc în ianuarie, la Târgoviște, de mai bine de un deceniu, după moartea fulgerătoare a fostului fotbalist al CS-ului. S-a jucat un scurt meci demonstrativ, în Polivalentă, între două grupe de juniori, sub privirile a doar câțiva dintre foștii elevi sau colegi ai "Chirurgului".



De organizare s-a ocupat, ca și în anii trecuți, Sica Bardes, actualul antrenor secund al FC Pucioasa. Din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, acțiunea comemorativa nu s-a putut desfășura la nivelul edițiilor anterioare.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii