5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindia96apiatraDambovitapenet, Liga 1 / Începând de astăzi, vă prezentăm un serial realizat dintr-o colecție de fotografii, din anul 1996, atunci când Târgoviștea juca, din nou, in prima divizie a țării! Astăzi, ne-am oprit la chiar la primul meci al... Chindiei Târgoviște, în Divizia Națională, disputat pe 31 iulie 1996, împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamț! Târgoviștenii au câștigat jocul cu 1-0, grație golului marcat de Cristian Bălașa, în minutul 88, din lovitură de la 11 metri. Primul ”11” în Divizia Națională: Jipa, Reghecampf, Gâlmencea, Bogoi, Țermure, Mielușică, Bălașa, Cl. Moldovan, Dumitrașcu, Bârdeș, Baicu. Au mai jucat: Luca, Aliuță, B. Liță. 

Fotografiile pe care le vedeți sunt chiar de pe bătrânul ”Eugen Popescu” , de la acest joc...  Atmosfera incendiară, la primul joc al Târgoviștei, după ani buni, pe prima scenă fotbalistică a țării! 

Vom reveni cu alte fotografii, în zilele următoare!

chindia96bpiatrachindia96cpiatra


Notă: Fotografiile pe care le vedeți sunt în arhiva dambovitapenet, pe ... hartie! Așa cum erau atunci fotografiile! 


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii