5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

zaharia1ian2022Dambovitapenet, Special / Silviu Zaharia este jucătorul care a atras atenția cel mai mult în proiectul nostru, ”Fotbalistul Anului, la Liga a 4-a”! A adunat, constant, sute de voturi, în ultimele două acte (semifinale și finala),  chiar mai multe decât își imagina și el, după cum, cu fair-play, ne-a declarat, ieri. Vă invităm să îl cunoașteți pe cel care a obținut titlul de ”Fotbalistul Anului, la Liga a 4-a”, în urma unui vot online, de susținere, din partea iubitorilor de fotbal. Mult succes, Silviu Zaharia! Îți ținem pumnii strânși, pe mai departe! 


Nume complet: Silviu Nicușor Zaharia 

Data nașterii:7 mai 2003

Postul preferat:vârf retras

Echipa preferată din fotbalul românesc: FCSB

Echipa preferată din fotbalul mondial: Manchester United

Jucătorul preferat: Cristiano Ronaldo

Care crezi că trebuie să fie abilitățile unui fotbalist?
Ambiție, muncă și perseverență! Fără aceste calități nu se pot obține rezultate 

Unde te vezi peste 5 ani?
Nu pot spune că mă văd undeva, mai am de muncit până când o să ajung să spun că mă văd undeva. Îmi doresc să avansez, să ajung în ligile superioare, dar acum rămâne de văzut ce îmi rezervă viitorul.
zaharia2ian

Despre competiția ”Fotbalistul Anului, la Liga a 4-a”
O  susținere imensă, de ambele tabere, atât în finală cat și în semifinală. Nu mi-a trecut prin minte niciodată că vor vota atâția oameni, am rămas plăcut impresionat! Pe ceilalți participanți la acest concurs îi cunosc din teren, oameni minunați, cu spirit de joc și iubire pentru fotbal

Ce crezi despre Cristian Mihai Niță, celălalt finalist?
Un fotbalist talentat și muncitor, joacă la o echipă foarte puternică, din liga noastră, ceea ce denotă că este foarte bun. Țin să îi mulțumesc pentru fair-play-ul de care a dat dovadă și sincere felicitări!

Ce înseamnă acest titlu, pentru tine?
Pentru mine acest titlu, chiar dacă nu este o competiție oficială, nu îmi oferă decât încredere și satisfacție, faptul ca munca mea dă roade și speranța că am o șansă să joc fotbal la un nivel superior

Ce îți dorești în acest an?
În 2022, îmi doresc să muncesc mai mult la antrenamente și sa îmi ajut echipa să urce în clasament (n. red. Urban Titu) și poate să prind un transfer măcar către Liga 3.

Ce faci dincolo de fotbal?
Îmi place foarte mult să călătoresc, să vizitez diferite locații și obiective turistice!

zahariasilviutitu

Țin să felicit atât cititorii cât și echipa Dâmbovițapenet pentru efortul depus,nu numai în acest concurs cât și în restul articolelor postate pe site și Facebook! În încheiere aș dori să mulțumesc iubitei, familiei, antrenorului și tuturor persoanelor ce m-au ajutat sa ajung până aici! Îi felicit pe toți ceilalți participanți la competiție! Și nu în ultimul rând aș dori să menționez că eu și Niță am dobândit aceasta mențiune în urma unui vot on-line! Ambii suntem tineri, de perspectivă. Eu vin după un tur de campionat bun pentru un debutant în fotbalul de seniori,10 goluri marcate, dar totuși încă nu merit titlul de fotbalistul anului. Sunt alți colegi ai acestui sport care au demonstrat mai mult decât mine, de exemplu golgheterul Nedelea sau Vali Enescu și Ionuț Radu, plus alte nume grele din acest campionat! Mulțumesc!

 

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii