1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cainichindia1febDambovitapenet, Special / Moment emoționant, aseară, la jocul dintre FCSB și Chindia Târgoviște. În cadrul unui proiect al Ligii Profesioniste de Fotbal, jucătorii au apărut cu o serie de câței, pe cât de frumoși, pe atât de iubitori, gata pentru a-și arăta afecțiunea pentru stăpânii lor!

Felicitări pentru gest!

Cei care doresc să adopte un astfel de câine, găsesc detalii mai jos, despre proiect!

cainichindia2febMai multe poze, la următorul link: 
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=chindiaoficial&set=a.1944798419025952

Sursa foto: Liga Profesionistă de Fotbal

Informații despre proiect
Liga Profesionistă de Fotbal, în colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, a demarat anul trecut proiectul “Umple golul din viața ta!” Câinii provin din adăpostul public Brănești și, lucru foarte important, sunt disponibili pentru adopție. Menționăm că, recent, C J Ilfov a încheiat un proiect de colaborare cu LPF având drept obiectiv promovarea adopției de animale în România. Câinii sunt vaccinați, sterilizați, deparazitați, pregătiți pentru a fi luați acasă de către iubitorii de animale. De precizat și că toate informațiile despre animalele din adăposturile din județul Ilfov se găsesc și pe platforma www.ilfovadopta.ro. Protocolul încheiat între Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal reprezintă o premieră la nivel național și european.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii