1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Special / Astăzi, vom afla echipele calificate din grupele C și D! Rămâne de văzut dacă Argentina se va califica și după ce loc.Nu este exclusă o confruntare Franța - Argentina, în optimi! Meciurile zilei sunt:  Australia - Danemarca (grupa C, ora 17.00), Tunisia - Franța (grupa D, ora 17.00), Arabia Saudită - Mexic (grupa C, ora 21.00), Polonia - Argentina (grupa D, ora 21.00). 

Australia - Danemarca (grupa C, ora 17.00)
Danemarca, cotată cu a zecea șansă la câștigarea titlului (cotă 32), are nevoie în primul rând de ieșirea din grupe, având însă  doar un singur punct (0-0, cu Tunisia), în vreme ce ”cangurii” au deja 3p (1-0, cu aceeași Tunisia), ceea ce înseamnă că fără victorie totul se va nărui! Sigur, teoretic este favorită la victorie, dar după câte s-au întâmplat până acum în Qatar, nu ne mai miră nimic! O cotă excelentă (1.80) pentru victoria danezilor și peste 1.5 goluri în meci: 2&1.5+

Tunisia - Franța (grupa D, ora 17.00)
Franța este a treia favorită (cotă 7.00), fiind de altfel și prima calificată în optimi, chiar de pe primul loc! Ni se pare imposibil ca Franța să piardă cu Tunisia, iar Australia să învingă Danemarca la scor! Oricum, noi mizăm pe o victorie a ”cocoșilor”, cu un pariu special: Franța câștigă și înscrie cel puțin un gol în repriza a doua (cotă 1.75)!

Arabia Saudită - Mexic (grupa C, ora 21.00)
În grupa C toate echiple au șanse la calificare, chir și Mexicul - ultima clasată, cu condiția să învingă Arabia Saudită, iar Polonia să bată Argentina sau Argentina să învingă Polonia la 3-4 goluri diferență! Greu de anticipat, greu de ales, dar credem că Mexicul nu va pierde ultimul meci din grupă. încercăm pe Mexic înscrie peste 1.5 goluri în meci, având și peste 3,5 cornere (cotă 2.15).


Polonia - Argentina (grupa D, ora 21.00)
Este de departe meciul zilei! Noi mizăm pe o surpriză, dacă 1X poate fi văzută astfel. Dar nu cu o dublă ”simplă”, cota fiind prea mică! Așa că la 4.20 putem alege 1X&1.5+, adică cu cel puțin două goluri în meci!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii