1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Cupa Mondială / Astăzi, se joacă ultimele meciuri din runda secundă, în grupele E și F, dintre care 3 par a fi cumva mai simple:  Canada - Maroc (gr.F, ora 17.00), Croația- Belgia (gr.F, ora 17.00), Costa Rica - Germania (gr.E, ora 21.00), Japonia - Spania (gr.E, ora 21.00). Să vedem care sunt predicțiile noastre! 

Canada - Maroc (gr.F, ora 17.00)
Deși la prim vedere, Canada pare a fi favorită, doar că Marocul mai are șanse de calificare, în optimile de finală, unde poate ajunge și cu o remiză! Așa că nu ne rămâne decât de ales varianta cu cel puțin o repriză se termină la egalitate!

Croația- Belgia (gr.F, ora 17.00)
Practic, principalele favorite ale grupei se luptă pentru un loc în optimile de finală! Dacă croații se pot califica și cu o remiză, Belgia are nevoie de victorie, ceea ce ne duce cu gândul la o luptă aprigă, cu cel puțin 3 cartonașe galbene, Deci pentru o cotă rezonabilă, alegem peste 3,5 cartonațe în meci!

Costa Rica - Germnia (gr.E, ora 21.00)
Nu credem că Germania mai poate pierde încă un meci în grupă! Deși Costa Rica are 3 puncte, pleacă cu a doua șansă! Chiar dacă nu pare un meci simplu, nemții îl vor rezolva: X2&2+

Japonia - Spania (gr.E, ora 21.00)
Credem că Japonia visează frumos, dar probabil că astăzi meciul cu ibericii va fi un adevărat coșmar: Este clar 2 și probabil că vom asista la o nouă victorie la scor pentru Spania!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii