1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

Eugenpopescu2023Dambovitapenet, Special / Târgoviștenii - și nu numai - care vor dori să alerge pe pista stadionului ”Eugen Popescu” o pot face începând de astăzi, 1 iulie, cu respectarea regulilor impuse de administratori. Programul de acces pe pista de atletism: Luni-Vineri 17-21, Sâmbătă-Duminică: 7-11 si 17-21.

Pista de atletism a stadionului ”Eugen Popescu” poate fi utilizată potrivit orarului de funcționare.

Pista nu va putea fi utilizată în situația în care sunt organizate competiții sportive sau se desfășoară antrenamente ale echipei de fotbal!

Obligațiile celor care vor folosi pista: să completeze în registrul de acces datele de identificare a persoanei; să se prezinte cu echipament și articole sportive adecvate activității sportive de alergare (încălțăminte și îmbrăcăminte etc.); să nu intre pe gazonul terenului de fotbal; să urmeze indicațiile persoanelor cu atribuții de pază și ordine, să nu intre în incinta stadionului și pe pista de ateltism cu animale de companie, arme albe, arme de foc, arme cu gaz sau cu bile, explozibil, substanțe interzise de lege, băuturi alcoolice, etnobotanice, substanțe psihotrope și/sau stupefiante.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii