1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

acasandrei3octDambovitapenet, Special / Lucian Acasandrei are 28 de ani și este unul dintre fotbaliștii care au evoluat la cele mai titrate echipe din fotbalul județean: Flacăra Moreni și Chindia Târgoviște! Dacă la Flacăra Moreni și-a și început cariera de fotbalist profesionist, la Chindia a ajuns în perioada în care echipa noastră lupta pentru promovarea în Liga 1! A început fotbalul sub privirile unuia dintre cei mai inimoși antrenori din județ, Mircea Petrescu



Are un respect deosebit și pentru Gabi Paraschiv, despre care are numai cuvinte de laudă, la fel ca și în cazul lui Mircea Petrescu. Visează la momentul în care va reveni acasă! Iubește Chindia, adoră Flacăra Moreni și speră să o vadă cât mai curând în Liga a 2-a! Acum, Lucian joacă la singura echipă din Liga a 3-a care are doar victorii pe linie, opt din opt! 

Lucian Acasandrei
Vârsta: 28 de ani
Data nașterii: 08.07.1995
Echipe la care a jucat: Flacăra Moreni, Chindia Târgoviște, Progresul Spartac, Mostiștea Ulmu, Tunari, Ceahlăul Piatra Neamț
A reușit promovări cu Chindia Târgoviște (în Liga 1), Ceahlăul Piatra Neamț (în Liga 2) 

Cum ai descoperit pasiunea pentru fotbal?
Cred că totul a început la vârsta de 6 ani. Îmi amintesc și acum că tatăl meu m-a luat de mână și am mers la stadion, de atunci am descoperit această pasiune și mi-am dorit să joc fotbal în fiecare zi.

Când și unde ai jucat prima data?
În ceea ce privește fotbalul profesionist, am debutat la Flacăra Moreni, în liga a III-a, în septembrie 2016. Am jucat la Moreni, unde ne-au susținut peste 2.000 de suporteri.

Îți mai aduci aminte de primul antrenor?
Desigur, domnul Mircea Petrescu, el este cel care mi-a pus pentru prima dată mingea la picior. Am un respect deosebit pentru dânsul! 

acasadrei2oct

Cum a fost perioada petrecută la Flacăra Moreni?
Această perioadă a însemnat foarte mult pentru mine. Gabi Paraschiv a știut cum să facă din echipa Flacăra Moreni o familie, iar noi încercam, meci de meci, să ne facem suporterii mândri de fiecare victorie.

acasandrei4oct

Dar la Chindia?
Pot spune ca a fost cea mai frumoasa perioadă, am promovat cu echipa din județul meu în liga I.

Îți dorești să revii acasă? Dacă da, de ce?
Acum joc la Focșani, dar probabil orice jucător își dorește la un moment dat sa se întoarcă la echipa de suflet și sa ajute. Mi-aș dori să văd Flacăra Moreni în liga secundă.

Care a fost cea mai frumoasă perioadă din cariera ta?
Cu siguranță cele două promovări. Atât promovarea cu Chindia Târgoviște, în liga I, cât și cea cu Ceahlăul Piatra Neamț, în liga a II-a vor rămâne niște momente unice pentru mine. Satisfacția pe care o trăiești când îți atingi obiectivul nu se compară cu nimic altceva.

acasadrei1oct

Cum este acum la Focșani?
O atmosfera foarte frumoasă, momentan suntem singura echipa din liga a III-a care are 8 victorii din 8 meciuri disputate. Obiectivul echipei este promovarea în liga secundă și sper ca alături de colegii mei să îl realizăm.

Care este visul tău cel mai mare?
Îmi doresc doar sa fiu sănătos și să îmi fac familia mândra de realizările mele.


CSM Focșani, actuala echipă la care joacă Lucian Acasandrei este liderul Seriei a 2-a și singura formație cu maximum de punct (opt victorii, din opt jocuri), din toată Liga a 3-a! Etapa viitoare (mâine, 21 octombrie, ACS Hamangia Baia  / locul 9, 6 puncte - CSM Focșani) 

1. CSM Focşani 2007 8 8 0 0 24-6 18 24
2. AFC Metalul Buzău 8 6 1 1 25-2 23 19
3. AFC 1919 Dacia Unirea Brăila 8 5 0 3 16-14 2 15

Succes, Lucian! Și te așteptăm acasă! 

________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii