1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

romania2024eurpDambovitapenet, Special / În această seară, de la ora 21:45, pe un stadion arhiplin, România va juca ultimul meci din preliminariile Euro 2024! România va merge în Germania, pentru că, așa cum știm cu toții, după victoria cu Israel, este calificată la Turneul Final din Germania, indiferent de rezultatul de diseară! Și totuși, România poate termina pe locul 1, situație care o va ajuta! 


Clasament
1.România - 19 puncte
2.Elveția - 17 puncte
3.Israel - 12 puncte
4.Kosovo - 11 puncte
5.Belarus - 9 puncte
6.Andorra - 2 puncte

Jocurile de azi: 
România - Elveția
Andorra - Israel
Kosovo - Belarus 

Am ales să stăm de vorbă cu numeroși oameni din sportul dâmbovițean, care ne-au răspuns la întrebarea: ”Pe ce loc credeți că va termina România grupa din preliminarii, pe 1 sau pe 2?” Mai jos, toate răspunsurile! 


Gabriel Paraschiv: ”România cred că va termina pe locul 1! Vor juca pe un stadion arhiplin. Suntem calificați, dar fotbaliștii vor avea ambiție și vor da totul pe teren, pentru a câștiga! Eu un joc de care pe care! Eu cred că România va câștiga!”

Constantin Badea: ”România va termina pe locul 1. După jocul cu Israel nu mai avem emoții pentru calificare! Dar astăzi România va da totul pe teren!” 

Marcel Ghergu: ”România va câștiga diseară! Echipa noastră este calificată și diseară se va dărui total! Eu cred că vom termina pe locul 1” 

Gusti Voinea: ”Vreau să cred că vom termina pe locul 1! Echipa aceasta va crește și astăzi ne va demonstra că este pe drumul cel bun!” 

Ionel Pitaru: ”Va fi meci egal, dar România va termina pe locul 1”

Armand Mihălachioiu: ”Cred că România va termina pe locul 2”

Gabriel Boriga: ”România va câștiga cu 2-1 și ne vom califica de pe primul loc!”

Ciprian Prisăcaru: ”Sper să nu pierdem și astfel să terminăm pe primul loc în grupă. Avem un grup unit și am mare încredere iî această generație, mai ales că au început să se maturizeze și să bată la porțile unor echipe din campionate importante. Au început să se vadă rezultatele strategiei FRF și ar fi cazul să începem să culegem roadele muncii de până acum. Hai România!

Mircea Petrescu: ”România va câștiga! Este momentul lor! Dacă termină pe locul 1 au urna a doua! La urna a patra, în cazul unei înfrângeri, este deranj mare, dacă ne gândim la ce adversar pot întâlni.” 

 

Foto: Youtube.ro

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii