1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bile1789Un scandal de proporţii a izbucnit la scurt timp după tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor, ce a avut loc vineri după-amiază în Elveţia, la Nyon.

Cunoscuta publicaţie spaniolă AS suspectează că UEFA a "încălzit bilele"! Mai exact, ibericii cred că UEFA a vrut să evite o nouă finală între cele două rivale madrilene, Real şi Atletico, astfel că a aranjat ca ele să cadă în semifinale! "Ian Rush a procedat ca la carte când a extras bila cu numele Real Madrid. A venit însa rândul bilei numarul doi, iar aici se aşterne misterul. Rush n-a mai amestecat bilele şi a ales direct bila ce conţinea numele Atletico înauntru", notează sursa citată, sub video-ul cu momentul extragerii. În ultimele trei ediţii ale Ligii Campionilor, Real Madrid şi Atletico Madrid s-au întâlnit de doua ori în finala celei mai importante competiţii intercluburi din Europa, de fiecare dată impunându-se "albii".

Real Madrid - Atletico Madrid şi AS Monaco - Juventus Torino sunt cele doua semifinale ale ediţiei 2016/2017 a Ligii Campionilor.


Turul semifinalelor e programat pe 2 şi 3 mai, urmând ca manşele retur să aiba loc pe 9 şi 10 mai.

Sursă - foto şi text: “ziare.com”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii