1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fortis5670Într-o perioadă în care sportul românesc se confruntă cu mari greutăţi, încă mai există oameni de suflet care au curajul să pornească la drum!


La Valea Lungă, pe valea Cricovului Dulce sportul are prieteni de nădejde, iar clubul Fortis este o dovadă în plus că şi în mediul rural se poate, dacă se vrea! Clubul Fortis, inaugurat, oficial, demonstrează că dragostea pentru sport este mai presus decât greutăţile în faţa cărora mulţi se poticnesc. Fortis a pornit la drum cu grupe de fotbal şi baschet pentru copii, care din toamnă vor intra în circuitul competiţional judeţean * La inaugurare au luat parte peste 250 de spectatori, în afara copiilor prezenţi în competiţie sau in programele artistice, care au pigmentat pauzele dintre reprizele de minifotbal * Lovitura de începere a turneului de minifotbal a fost dată de... Cătălin Moroşanu, care... sincer ca un copil, a întrebat ce înseamnă „lovitura de începere”! * La turneu au luat parte 4 echipe - două de la Flacăra Moreni şi două de la Fortis Valea Lungă, la U10 şi respectiv U14 * Cum era şi normal, la ambele categorii de vârstă s-au impus morenarii, cu destulă experienţă competiţională * Fiind la prima ediţie, organizatorii, care au fost la înălţime, din toate punctele de vedere, i-au premiat şi pe învinşi şi pe învingăroti cu trofeul „Fortis 2017” * Şi pentru că ar fi păcat să omitem vreun nume din „trupa” lui Romeo Mănica - daţi-ne voie să-i felicităm pe toţi care au contribuit la buna desfăşurare a acţiunii - de la... portar, la primar, cu un plus pentru publicul spectator care i-a ţinut în priză, cu aplauze, pe micii competitori! La muţi ani, Fortis şi la cât mai multe trofee!

morosanu1679

Imagini de la deschiderea oficială (facebook)

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii