1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

moreni1"Am jucat un fotbal de calitate" - sunt cuvintele neobositului antrenor morenar, Mircea Petrescu, dupa inchiderea Turneului Final, Cupa Tymbark, 2017. Pustii de la LTP Moreni au obtinut locul 5, desi, cu putina sansa, ar fi putut sa se bata pentru medalii.

Locul 5 (obtinut de fotbalistii de la LTP Moreni, prgatiti de Mircea Petrescu) - la un turneu final -  este o performanta, indiferent de parerile unora sau altora. Dar, credem noi, dincolo de locul ocupat, la un asemenea turneu, cel mai important este cu ce te intorci de acolo... Si in cazul micilor fotbalisti de la LTP, lectia primita este una importanta: sa gresesti nu este ceva rau! Dar trebuie sa ai puterea sa recunosti acolo unde ai gresit si sa lupti pentru cauza ta. Niciodata nu trebuie sa renunti! Nici macar atunci cand obstacolele iti par de netrecut. Concetreaza-te pe rezultate si nu pe ceea ce sta in calea lor. Experienta castigata la Tymbark, pentru toti pustii - de la toate echipele participante - este una uriasa! Felicitari, copii! Felicitari, Mircea Petrescu! Noi, asa cum am facut-o de fiecare data, vom fi alaturi de tot ce inseamna fotbalul pentru copii!

moreni3moreni4moreni5moreni6

Mult, succes! 

Foto: facebook (Mircea Petrescu)

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii