1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mirceapetrescujunioriMircea Petrescu a fost prezent in emisiunea “Jurnal pentru copii”, de la Digi24, acolo unde a vorbit despre conditiile in care se pregatesc cei mai mici “lupi galbeni, de la Flacara Moreni. Vezi ce a declarat unul dintre cei mai buni antrenori de copii, din judet.

CE ISI PROPUNE MIRCEA PETRESCU, LA ANTRENAMENTE
„La varstele mici, 80% din antrenament este compus din jocuri. Plec de la individualism 95% si trebuie sa ii duc la 40% intre careurile de 16 si 100% invidualism in careul advers (…) Incercam sa vedem gradul lor de inteligenta, atentia, spiritul de colaborare

CARE SUNT PROBLEMELE MICILOR FOTBALISTI
„Problemele ar fi viata lor sociala, ca unii au parintii plecati prin strainatate, ii cresc bunicii... Ati vazut, un bunic nu mai are rabdarea pe care o are un parinte (…) Avem o mare problema ca in ziua de astazi nu prea se mai joaca pe afara, stau mai mult pe tableta si la calculator. Si atunci trebuie sa facem in cadrul antrenamentului si lucruri legate de deprinderile motrice, care altadata le capatau prin joaca.”

CINE AJUNGE SA JOACE
„Nu intra niciunul care nu are aptitudini sa ajute echipa. Eu am fost antrenor si la echipa la care a jucat baiatul meu. Si au fost momente cand il tineam rezerva. Pentru ca nu fac concesii. Daca bag un copil sper sa ajute echipa. In niciun caz sa bag unul si sa treaca timpul.”

Felicitari, Mircea Petrescu!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii