5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

alexaccident2“M-am dus în plonjon. El a venit cu picioarele în faţă, încercând să lovească mingea…Şi a fost...impact frontal!” Este declaraţia unui portar dâmboviţean, care trebuie să renunţe, temporar, atât la fotbal, cât şi la…muncă!


Alexandru Barboiu, damboviteanul care a plecat in Norvegia, la Emblem, a suferit o accidentare cumplita, in ultimul meci din campionat! Totul s-a intamplat in partida Bergsoy – Emblem, terminata 4-2. Accidentarea a venit inainte de pauza, la scorul de 1-1. Iata ce ne-a declarat Alex: „Din pacate, e posibil sa fi fost ultimul meu meci pe anul asta... O minge lunga, a scapat un jucator al adversarilor, iar eu am iesit sa il blochez. M-am dus in plonjon… El a venit cu picioarele in fata, incercand sa loveasca mingea… Si a fost...impact frontal! Am semne pe gat, abdomen, coapsa… Am tras de mine pana la pauza. Dar nu am mai rezistat durerilor…Era 1-1. Pacat ca am pierdut..” Alex s-a ales cu sase copci si…dureri foarte mari… Acesta este si motivul pentru care portarul dambovitean, vrea-nu vrea… trebuie sa faca o pauza…””Nici sa lucrez nu mai pot! Asta e…”, a incheiat, afectat, Alex.

După 20 de etape, Emblem păstrează locul 4 în clasament, cu 8 victorii, 3 remize şi 9 înfrângeri, golaveraj 30-31 - adică 27 de puncte * Etapa viitoare - penultima, pe 13 octombrie, de la ora 18,30: Emblem vs Godoy (locul 10, cu 18 puncte)

Noua nu ne ramane decat sa ii uram insanatosire grabnica lui Alex!

 

alexaccident1alexaccident3

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii