1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci008racariZilele acestea, am primit zeci de mesaje, de la diferiți oameni implicați în fotbalul dâmbovițean! Mulțumim, tuturor! Și celor ce ne apreciaza, dar și celor ce ne critică! Părerile "pro" și "contra" reprezintă, întotdeauna, un pas către succes! Site-ul nostru a fost, rămâne și va continua să rămână independent! 


Pentru o buna si corecta informare a cititorilor nostri, facem urmatoarele precizari:
- site-ul nostru este 100% independent. Nu am fost si nu vom fi implicati, vreodata, in "jocurile" unor echipe, oficiali etc.

- dambovitapenet.ro nu reprezinta intereresele AJF Dambovita sau ale vreunei echipe de fotbal


- nu suntem si nu vom fi partinitori. Echipele vor primi aceiasi atentie, din partea noastra. Ne cerem scuze daca, uneori, informatiile noastre au fost interpretate altfel


- multumim celor care ne-au reclamat faptul ca unele informatii nu au fost documentate suficient. Va promitem, tuturor, ca toate relatarile pe care le vom primi de acum inainte vor si mai atent verificate.


- dambovitapenet.ro este un proiect al tuturor dambovitenilor! Atunci cand cineva doreste, in virtutea dreptului la replica, poate solicita un punct de vedere, ca urmare a unei informatii postate, anterior.


Va multumim tuturor, pentru ca sunteti alaturi de noi! Atat aprecierile, cat si criticile, ne ajuta sa fim mai buni!

Alaturi de voi, din 2012! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii