4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ariana4Orlando Marin este cel mai fericit tătic! Rapidist convins, vrea-nu vrea, la meciurile fiicei sale trebuie să ... uite de “alb-vișiniu” și să “preia” culorile lui... Bayern Munchen! Căci acolo joacă handbal fiica lui, Ariana! Și o face bine!

 

Sportul din Germania nu are nicio legatura cu cel din Romania! Imaginati-va sali pline cu 1000-2000 de oameni, care vin sa incurajeze o echipa de handbal…junioare! Cam asta este atmosfera la meciurile de acasa ale echipei Bayern Munchen! Si printre acesti suporteri inflacarati se afla si un targovistean: Orlando Marin! El se declara cel mai fericit tatic, asta pentru ca Ariana, fiica lui, reuseste sa ii arate cat de frumos poate fi handbalul!

Ariana are 11 ani si joaca la Bayern din 2012! In Germania, sportul este… „religie”! Asa ca aproape orice copil practica un sport! Ariana a ales handbalul si isi doreste sa faca performanta! Asa ca, maine-poimaine n-ar fi exclus sa auzim de ea, intr-un duel cu CSM Bucuresti sau cu alte echipe de top, din handbalul european!

Felicitari, Ariana! Si felicitari, Orlando Marin!

ariana2

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii