1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromania6321Zilele trecute scriam despre problemele românilor de la echipa lui Ionuţ Vintilă, care activează în fotbalul englezesc. Ei bine, ambiţia şi curajul băieţilor noştri fac "roată" în Anglia!

 

FC România luptă pentru promovare! După câteva sezoane în care nu a putut urca spre liga superioară, anul acesta are toate şansele... Cu toate problemele de acolo! De la modul...curios în care câştigă unele formaţii, pe final de joc sau chiar în prelungiri, până la faulturile grosolane la care sunt supuşi jucătorii noştri. În ultima vreme aceste accidentări au început să fie tot mai multe şi mai... periculoase. Dar băieţii lui Ionuţ Vintilă nu dau înapoi! Dimpotrivă, luptă până la ultima picătură de energie pentru îndeplinirea obiectivului. Şi iată că în timp ce românii din Anglia sunt priviţi – nu de puţine ori – destul de urât, ca să nu spunem altfel... băieţii lui Ionut Vintilă se poartă precum adevăraţii războinici! Lucru pe care englezii nu au cum să îl treacă prea uşor cu vederea! Pentru asta, toţi fotbaliştii de la FC România merită aprecierile noastre!

La promovare se luptă cinci echipe: Redbridge, FC România, Basildon, Great Wakering şi Takeley. FC România se află pe locul 2, la 6 puncte de locul 1 şi patru în faţa locului 3:

1. Redbridge 67p (26 de jocuri)
2. FC România 61 (26)
3. Basildon 57 (24)
4. Great Wakering 55 (24)
5. Takeley 53 (23)

Hai, FC România!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii