2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

catalinserban1215El este, în opinia noastră, cel mai bun sportiv al săptămânii trecute! A reușit două performanțe, în decurs de doar câteva zile! Meciul de duminică ne-a convins că merită să fie SPORTIVUL SĂPTĂMÂNII!

 

Cătălin Șerban este unul dintre cei mai buni jucători din minifotbalul dâmbovițean. El...atacă pe două fronturi, în Superliga Bergenbier, la Young Boys Târgoviște și în Liga Companiilor, la Kruk. În săptămâna ce tocmai a trecut a reușit să marcheze de nouă ori! Cele trei goluri de duminică au cântărit însă enorm în decizia noastră de a-l nominaliza drept SPORTIVUL SĂPTĂMÂNII! Cătălin a reușit să marcheze de trei ori împotriva principalei rivale, TIV. Este, într-adevăr, o performanță. Desigur, nici cele șase reușite din meciul cu Pro Activ nu trebuie trecute cu vederea!

Până acum, Cătălin Șerban a marcat 37 de goluri în minifotbalul dâmbovițean: 31 în Liga Companiilor, 6 în Superligă. Așadar, după un început ezitant, datorită unei accidentări prelungite, Cătălin revine în forță!

Succes!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii