1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

11111179După cum ştiţi, la finalul săptămânii trecute, Aninoasa a fost învinsă cu 3-2 de Concordia Chiajna II. Ceea ce nu ştiu mulţi este că Aninoasa a fost bătută de un... dâmboviţean! El a fost elevul lui Cosmin Toboşaru, la grupa 2000-2001. Vezi o colecţie impresionantă de fotografii şi detalii despre un jucător pe...val!

 

3-2 a fost scorul dintre Concordia Chiajna II şi FC Aninoasa! Două dintre golurile celor de la Chiajna au fost marcate de Ionuţ Păun, în minutele 7 şi 63. Iată ce ne-a declarat Cosmin Toboşaru, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de copii, din judeţ: „Jucătorul care a cam bătut singur pe Aninoasa este Ionuţ Păun. El este dâmboviţean, a stat trei ani şi jumătate la CSŞ Târgovişte. Meciul cu Aninoasa a fost jocul de debut! Ionuţ nu are 18 ani împliniţi. La fel este şi Jipan, vărul lui, care a intrat în joc în minutul 75. Amândoi au fost elevii mei la CSŞ, după care au plecat la Nucet, pentru un an şi jumătate, iar de trei-patru sunt la Chiajna”.

PĂUN ŞI JIPAN JOACĂ LA JUNIORI

Cei doi dâmboviţeni joacă la echipa de Juniori A, de la Chiajna. "Cum nu au început încă meciurile la juniori, au fost aduşi la echipa de seniori. Ambii sunt titulari la U19, deşi Păun este născut 2000 şi Jianu 2001", a completat Cosmin Toboşaru.

11111139

 

MUNCA LUI COSMIN TOBOŞARU SE VEDE!

Eforturile lui Cosmin Toboşaru nu sunt în zadar. Antrenorul damboviţean ne mărturiseşte, cu emoţie, că rezultatele muncii lui încep să se vadă: "Au început să confirme copiii crescuţi de mine. Vorbim de generaţia 2000-2001. Cu ei am început la CSŞ, în 2009. A fost o generaţie de excepţie, mulţi dintre ei deja au confirmat, chiar dacă încă mai sunt juniori, 1 sau 2 ani. Vorbim de Şerban de la Chindia, Atanase de la Chindia (încă nu a debutat, dar a fost rezervă la ultima etapă din decembrie), Păun de la Chiajna, Ioniţă de la Chindia, Stancu Enrico (Dinamo – Campion Naţional la juniori B1, anul trecut)... Sunt jucători care au făcut parte din această grupă. Au avut zeci de turnee de pregătire prin ţară: Braşov, Bucureşti, Piteşti, Rm.Vâlcea, Arad, plus unul în Ungaria la Kaposvar şi unul în Franţa".

11111134

 

"PENTRU MINE ESTE MOTIVANT ŞI ÎMBUCURĂTOR"

"Pentru mine asta este motivant şi îmbucurător că am reuşit să le menţin plăcerea şi interesrul pentru fotbal. Că le-am dezvoltat bine tehnica de bază, în primii ani, iar apoi acumulările au fost facute de fiecare, pe unde a ajuns. Cred totuşi că primii 3-5 ani, în care şi-au însuşit tehnica de bază au fost destul de importanţi." - Cosmin Toboşaru

CLICK PE POZE, PENTRU MĂRIRE!

Foto 1: Păun, primul din stânga / Jipan, antepenultimul din dreapta. 

Foto 2: Păun, al treilea de jos, din stânga / Jipan, al treilea de sus, din stânga

Foto 3: Păun, al doilea, stânga jos / Jipan, al treilea din stânga, rândul de sus. 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii