1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutiugulescu12Liga 4 cu 16 echipe și play-off! Patru echipe ar urma să retrogradeze în Liga 5! Onoarea în doar două serii de 16! Șase echipe ar retrograda la Promoție! Sunt doar câteva dintre măsurile propuse de Ionuț Iugulescu, pentru revitalizarea sistemului competițional! Vezi cum ar putea arăta fotbalul dâmbovițean!

 

Ionuț Iugulescu își propune să schimbe fața fotbalului dâmbovițean, dacă va ajunge președintele AJF Dâmbovița! Și cum ar putea să o facă mai bine dacă nu și prin modificarea sistemului competițional?!

Liga 4 ar urma să aibă 16 echipe. La finalul sezonului regulat, locurile 15 și 16 ar retrograda în Liga a 5-a! Locurile 1-6 intră în play-off, locurile 7-14 în play-out. La finalul play-out-ului, locurile 13 și 14 retrogradează și ele în Onoare. De precizat că play-off-ul și play-out-ul au urma să se desfășoare în doar un tur, pe teren neutru. Dacă acest sistem ar fi adoptat, din Onoare ar promova echipele de locurile 1 și 2

Onoare – două serii a câte 16 echipe. Locurile 1 și 2 din ambele serii ar promova direct în Liga 4. Locurile 14,15, 16 din ambele serii ar retrograda direct.

Promoție – trei serii a câte 16 echipe. Locurile 1 și 2 din fiecare serie ar promova direct în Onoare.

De precizat ca Ionuț Iugulescu militează și pentru menținerea juniorilor A1. Ba mai mult, competiția va fi una mult mai serioasă și…competitivă, promite cel care și-a propus să devină președintele AJF Dâmbovița.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii